Κόσμος

Ε ρε τρέλα! Έκανε αίτηση για περιοριστικά μέτρα κατά του Θεού

Σε αυτή τη ζωή τελικά είναι όλα πιθανά, αλλά άνθρωπος θεοσεβούμενος να καταθέσει αίτημα περιοριστικών μέτρων κατά του ίδιου του Θεού, αυτό είναι πρώτη φορά που συμβαίνει.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, ένας Ισραηλινός με το όνομα Δαυίδ ισχυρίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι ο Θεός τα ταλευταία χρόνια του έχει φερθεί με ιδιαίτερα άσχημο τρόπο και μάλιστα μίλησε για κακοτυχία.

Χωρίς ευτυχώς να πει λεπτομέρειες για τις δυσκολίες που του προκάλεσε ο Ύψιστος, αποκάλυψε πως έχει καλέσει τουλάχιστον 10 φορές την αστυνομία και μάλιστα έφτασαν στο σπίτι του περιπολικά, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο οι αστυνομικοί δεν ήξεραν που να βάλουν χειροπέδες.

Και όπως αποκάλυψε ο ίδιος οι αστυνομικοί του πρότειναν να κάνει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα κατά του Θεού, προφανώς για να μην τους ενοχλεί κάθε τρεις και λίγο.

Ο εμβρόντητος δικαστής που άκουγε όσα άκουγε απέρριψε τελικά την αίτησή του για περιοριστικά μέτρα.

Με αυτά που βλέπουμε φυσικά ανά τον κόσμο είναι σωστό να ειπωθεί πως ο Θεός δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά σε αυτές τις κατηγορίες.

Πηγή: Independent

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα «υπόθεση Πελικό» και στη Γερμανία: 59χρονη κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της ότι τη νάρκωνε και τη βίαζε επί χρόνια
Ο πρώην σύντροφός της ενώ κατηγορείται για 67 αδικήματα, θα δικαστεί μόνο για 2 από αυτά, αφού ο βιασμός στη Γερμανία παραγράφεται μετά το πέρας πενταετίας
iStock