Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Έδεσε σκυλάκι με μονωτική ταινία σε κολώνα φωτισμού: Οργή στην Κολομβία για την κακοποίηση του ζώου

Έδεσε σκυλάκι με μονωτική ταινία σε κολώνα φωτισμού: Οργή στην Κολομβία για την κακοποίηση του ζώου
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Σοκάρει βίντεο που δείχνει ένα μικροσκοπικό σκυλάκι δεμένο με μονωτική ταινία σε κολώνα φωτισμού στην Κολομβία.

Το άτυχο σκυλί μοιάζει αβοήθητο πάνω στην κολώνα τη στιγμή που η κοινή γνώμη στην Κολομβία είναι οργισμένη με το συμβάν κακοποίησης.

Το ανήμπορο τετράποδο ονόματι Doqui, φέρει πλέον τραύματα από την εκδικητική πράξη ενός εξοργισμένου γείτονα.

Ο διαταραγμένος άνδρας κατέγραψε το μαρτύριο του σκύλου σε βίντεο σε μια προσπάθεια να στείλει μήνυμα στην γειτόνισσά του, ισχυριζόμενος ότι είχε ζητήσει να δέσει τον Doqui με λουρί, καθώς ο σκύλος έκανε την ανάγκη του στο γκαζόν του.

«Εδώ είναι το σκυλάκι, έρχεται κάθε μέρα μπροστά στο σπίτι μου, και αφοδεύει», λέει ο θυμωμένος άντρας αγνώστων στοιχείων.

«Το είπα στην ιδιοκτήτρια και της ζήτησα να κρατήσει το σκυλάκι με λουρί, αλλά δεν το έκανε», συνεχίζει.

Η αστυνομία έφτασε επί τόπου, στο χωριό La Chava της Κολομβίας για να σώσει το ταλαιπωρημένο σκυλάκι το Σάββατο 16 Μαρτίου.

Ο κτηνίατρος Jorge Luis González, ο οποίος περιέθαλψε τον Doqui, δήλωσε ότι το καημένο ζώο ήταν στρεσαρισμένο λόγω της ακινητοποίησής του και δεν μπορούσε να γαβγίσει.

Ο ειδικός σε θέματα ζώων τόνισε ότι το άτομο που ευθύνεται για τη διάπραξη της αποτρόπαιας πράξης κατά του Doqui πρέπει να τιμωρηθεί με τη μέγιστη νόμιμη ποινή.

Ο González δήλωσε: “Του έδεσαν με ταινία το στόμα, το ζωάκι φαίνεται ξεκάθαρα κακοποιημένο. Ο νόμος ορίζει ότι τα ζώα είναι αισθανόμενα όντα. Λαμβάνουμε μέτρα ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ποινή’.

Ο ύποπτος έχει αναγνωριστεί από τις αρχές και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την προφυλάκισή του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις