Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Εφιάλτης! Τσιτάχ ορμάει αστραπιαία σε φοιτήτρια! Σοκαριστικές στιγμές [vid]

Φωτογραφία από DailyMail
Φωτογραφία από DailyMail

Στιγμές τρόμου έζησε μια Κινέζα τουρίστρια σε ζωολογικό κήπο της Νοτίου Αφρικής. Αιτία; Ένα τσιτάχ που ξαφνικά βρέθηκε… γραπωμένο στην πλάτη της, προσπαθώντας να τη δαγκώσει στο λαιμό!

Οι εικόνες έχουν τραβηχτεί από κινητό τηλέφωνο, με το περιστατικό να συμβαίνει σε ζωολογικό πάρκο της Νότιας Αφρικής. Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τα όσα πέρασε η Κινέζα φοιτήτρια, στη θέση της οποίας δεν θα ήθελε κανείς μας να βρεθεί!

Η κοπέλα κάνει μια περιήγηση στο πάρκο, όταν ξαφνικά στο πλάνο μπαίνει το τσιτάχ, το οποίο φαίνεται στην αρχή να την… στοχεύει. Και ξαφνικά ορμάει πάνω της, με την ίδια να μην προλαβαίνει όχι να αντιδράσει, αλλά καλά – καλά να καταλάβει τι έχει συμβεί!

Η κοπέλα αρχίζει αμέσως να ουρλιάζει, ενώ ο εκπαιδευτής που βρίσκεται κοντά αντιλαμβάνεται άμεσα τι συμβαίνει και με ένα ξύλο προσπαθεί να απωθήσει το θυληκό τσιτάχ που φαίνεται έτοιμο να τη δαγκώσει στο λαιμό!

Τελικά οι εκπαιδευτές καταφέρουν να απομακρύνουν το τσιτάχ από πάνω της, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα που σίγουρα σε εκείνη φάνηκαν σαν… αιώνες!

Δείτε τις τρομακτικές στιγμές

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε