Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Είδαν την Ελισάβετ και τη ρώτησαν: Εσείς, ξέρετε τη βασίλισσα;

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

Μοιάζει απίστευτο αλλά φαίνεται πως είναι πέρα για πέρα αληθινό: μια ομάδα τουριστών συνάντησε τυχαία τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τη ρώτησαν αν γνωρίζει τη… μονάρχη της Βρετανίας. Το ακόμη πιο αστείο είναι η απάντηση που του έδωσε…

Θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει οι Αμερικανοί τουρίστες! Πόσοι άλλωστε έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια μιας βόλτας και να μιλήσουν μαζί της; Το θέμα είναι, πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν την αναγνώρισε.

Η Βασίλισσα της Βρετανίας αρέσκεται να βγαίνει… ινκόγνιτο για βόλτα, συνήθως όταν βρίσκεται στο Μπαλμόραλ, την εξοχική της κατοικία. Μια μέρα λοιπόν, όπως αποκάλυψε ο Ρίτσαρντ Γκρίφιν, πρώην αξιωματικός στην ασφάλεια της Βασίλισσας, η Ελισάβετ είχε φορέσει ένα παλτό και στο κεφάλι της είχε ένα μαντήλι (κι αυτό το συνηθίζει). Είχε βγει να περπατήσει κοντά στο Μπάλμοραλ.

Φωτογραφία Reuters

Συνάντησε, λοιπόν, κάποιους τουρίστες. Και εκείνοι, που γνώριζαν πως στην περιοχή βρίσκεται η βασιλική – καλοκαιρινή- κατοικία, τη σταμάτησαν για να τη ρωτήσουν αν μένει εκεί κοντά. Τους απάντησε πως είχε σπίτι εκεί κοντά και τότε ήρθε και η δεύτερη ερώτηση: «Έχετε συναντήσει ποτέ τη βασίλισσα;». «Όχι» τους απάντησε και στη συνέχεια υπέδειξε τον αστυνομικό που τη συνόδευε και τους είπε «αλλά αυτός την έχει δει».

Αλλά δεν είναι μόνο η ομάδα των Αμερικανών τουριστών που είδαν την Βασίλισσα και δεν το… κατάλαβαν. Την «πάτησε» και ένας καταστηματάρχης στο Σάντριγχαμ του Νόρφοκ τη συνάντησε αλλά δεν την αναγνώρισε. Και μάλιστα της είπε πως μοιάζει πολύ με τη Βασίλισσα. «Πολύ καθησυχαστικό» του απάντησε…

Πηγή: mirror.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε