Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Είδαν το θάνατό του! Μοιραία πτώση για ακροβάτη [vids, pics]

Είδαν το θάνατό του! Μοιραία πτώση για ακροβάτη [vids, pics]

Η στιγμή του θανάτου ενός 42χρονου άνδρα. Ο Pedro Aunion Monroy, 42 ετών ακροβάτης, έπεσε στο κενό την ώρα της παράστασης και έχασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια (και τα κινητά) χιλιάδων ανθρώπων. Ένας θάνατος που καταγράφηκε καρέ καρέ. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Χιλιάδες κόσμου ήταν συγκεντρωμένοι στο φεστιβάλ Mad Cool της Μαδρίτης. Περίμεναν πως και πως να δουν στη σκηνή τους Green Day. Μέχρι το συγκρότημα να βγει στη σκηνή, ένας ακροβάτης τους… “προετοίμαζε” για τη συναυλία. Δυστυχώς, τους “προσέφερε” μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο Pedro Aunion Monroy, ένας Ισπανός ακροβάτης, ήταν μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί, το οποίο κρεμόταν σε έναν γερανό, σχεδόν 30 μέτρα από το έδαφος. Το νούμερό του, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των διοργανωτών, είχε σκοπό να προετοιμάσει το κοινό για την εμφάνιση των Green Day.

Και ενώ οι σχεδόν 35.000 θεατές είχαν στρέψει τα μάτια τους ψηλά και παρακολουθούσαν τα ακροβατικά του 42χρονου, χωρίς ακόμη να γνωρίζει γιατί, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο κενό!

Δείτε τη στιγμή της πτώσης του

Φυσικά, όταν ο Monroy βρέθηκε στο κενό και όλοι κατάλαβαν τι επρόκειτο να συμβεί, ο κόσμος άρχισε πανικόβλητος να φωνάζει, να ουρλιάζει και να ζητάει βοήθεια. Διασώστες έφτασαν άμεσα στο σημείο, αλλά δεν μπόρεσαν να σώσουν τη ζωή του άτυχου 42χρονου άνδρα.

Ο Monroy είχε γεννηθεί στην Ισπανία αλλά ζούσε στο Μπράιτον. Λίγα 24ωρα πριν από το δυστύχημα είχε ανεβάσει στο Facebook μήνυμα για την ανυπομονησία του να δει τον άνθρωπό του, τον Βρετανό Μάικλ Σελ, ξανά από κοντά και να τον αγκαλιάσει. «Δεν μπορώ να περιμένω να ξαναδώ τον πανέμορφο σύντροφό μου. Έρωτα, ένα στην αγκαλιά μου!» είχε γράψει.

«Πέθανε κάνοντας αυτό που του άρεσε περισσότερο απ’ όλα: ένα σόου στο Mad Cool. Είμαστε συντετριμμένοι» έγραψε η αδερφή του. Ήταν έμπειρος χορευτής και ακροβάτης. Ο άτυχος άνδρας διηύθυνε την καλλιτεχνική εταιρία Fact και ήταν ιδιοκτήτης ενός κέντρου μασάζ και βελονισμού στο Μπράιτον.

Παρά το τραγικό δυστύχημα και τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, οι διοργανωτές αποφάσισαν να συνεχιστεί το φεστιβάλ και χωρίς να τους ενημερώσουν, άφησαν τους Green Day να βγουν στη σκηνή! Το συγκρότημα δέχτηκε σκληρή κριτική για το γεγονός πως ανέβηκε στη σκηνή σαν να μη συμβαίνει τίποτα!

Όμως φαίνεται πως το συγκρότημα δεν γνώριζε τι είχε συμβεί. Όπως έγραψε ο κιθαρίστας Billie Joe Armstrong, οι διοργανωτές τους είπαν πως υπάρχει καθυστέρηση στην εμφάνισή τους λόγω ενός ζητήματος ασφαλείας και μόνο όταν τελείωσαν τη συναυλία ενημερώθηκαν για το θάνατο του Ισπανού ακροβάτη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε