Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Είδε ένα ταξί να φλέγεται χωρίς να ξέρει ότι βρισκόταν μέσα η κόρη του

Είδε ένα ταξί να φλέγεται χωρίς να ξέρει ότι βρισκόταν μέσα η κόρη του
Η φωτογραφία που τράβηξε ο Kevin Pollard

Όταν είδε ένα ταξί να φλέγεται και ειδοποίησε την Πυροσβεστική, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι πριν από λίγα λεπτά βρισκόταν μέσα στο όχημα η κόρη του!

Όλα έγιναν στο Χάντερσφιλντ, λίγο μετά τις 6 το πρωί της Τρίτης (03.01.2023), όταν ο Kevin Pollard τηλεφώνησε στην κόρη του για να της πει να αποφύγει έναν δρόμο, επειδή είδε ένα ταξί να φλέγεται.

Ο ίδιος πήγαινε στη δουλειά του, όταν είδε να βγαίνουν καπνοί από το ταξί και στη συνέχεια να τυλίγεται στις φλόγες.  «Όλο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου είχε πάρει φωτιά», δήλωσε στο YorkshireLive. Ο Kevin Pollard μίλησε στον οδηγό, ο οποίος ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί, ενώ είχε ήδη ειδοποιήσει την Πυροσβεστική. 

«Μετά από αυτό, τηλεφώνησα στην κόρη μου που ήξερα ότι έπρεπε να πάει νωρίς στη δουλειά για να τη συμβουλεύσω να αποφύγει να πάει από αυτόν τον δρόμο. Και μου είπε ότι είχε ήδη φύγει και είχε πάει με ταξί.

«Προφανώς το καπό άρχισε να βγάζει καπνό, ο οδηγός σταμάτησε για να το ανοίξει και έτσι η κόρη μου έπρεπε να κατέβει και να πάρει το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις