Κόσμος

Εικόνες φρίκης: Έβαλε καυτερές πιπεριές στα γεννητικά όργανα της ερωμένης του άντρα της

Με έναν φρικιαστικό τρόπο απόφάσισε να τιμωρήσει την ερωμένη του άντρα της μία γυναίκα από την Κίνα. Τι έκανε; Πήρε τις φίλες της, ακινητοποιήσαν την άτυχη γυναίκα και της έβαλαν πιπεριές τσίλι στα γεννητικά της όργανα. 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η γυναίκα έμεινε γυμνή στο κρεβάτι, υποφέροντας τα βασανιστήρια ενώ εκείνες της κρατούν τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι, ώστε να κάνουν την δουλειά τους ανενόχλητες. Τα απομεινάρια των πιπεριών βρίσκονται παντού γύρω της και μια άλλη γυναίκα καταγράφει με το κινητό της τηλέφωνο τις εφιαλτικές της στιγμές. Η Λι, που είναι περίπου 3 μηνών έγκυος και περιμένει αγοράκι, δήλωσε πως υποπτεύτηκε τον 24χρονο Τσιέν Κέο, καθώς εξαφανιζόταν για ώρες από το σπίτι τους.

Η μέλλουσα μητέρα και οι 4 φίλες της, τον ακολούθησαν σε ένα μοτέλ και εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης για τη νεαρή κοπέλα. Το συμβάν συνέβη στην επαρχία Τάι Νγκουγιέν, του βορειοανατολικού Βιετνάμ.

Οι φίλες κρατούσαν ακίνητη την ερωμένη, ενώ η Λι φορώντας γάντια, αφαίρεσε τα εσώρουχά της ερωμένης του άντρα της, άνοιξε τη σακούλα με τις καυτερές πιπεριές και τις τοποθέτησε στα γεννητικά της όργανα, προκαλώντας της απίστευτο πόνο.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο από τις γυναίκες, οι οποίες δήλωσαν περήφανες για το “κατόρθωμα” τους. Αυτό προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις, με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί δεν τιμωρήθηκε ο σύζυγός της, αντί για την ερωμένη του. Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν έχει λάβει παράπονα από το θύμα, για οποιαδήποτε επίθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ποια είναι η δικαστής Άννα Κόρβιν-Πιοτρόφσκα που εναντιώθηκε στην ηγεσία του Συνταγματικού Δικαστηρίου στην Πολωνία
Ήταν αυτή που αποφάσισε να θέσει προσωρινά εκτός καθηκόντων τον πρόεδρο του δικαστηρίου, Μπόγκνταν Σφιεντσκόφσκι, και τον αντιπρόεδρο, Μπαρτλομιέι Σοχάνσκι
Άννα Κόρβιν-Πιοτρόφσκα
Έκλεψαν τη Bugatti των 2,4 εκατ. ευρώ του Μάτε Ρίματς – Η κινηματογραφική καταδίωξη σε 3 χώρες
Οι πληροφορίες που παρείχε ο ίδιος, μέσω ομαδικής συνομιλίας με τις αρμόδιες αρχές, αποδείχθηκαν καθοριστικές για τον εντοπισμό του οχήματος και τη σύλληψη του υπόπτου στην Αυστρία
Ο επικεφαλής της Bugatti, Μάτε Ρίματς
Κύπρια βουλευτής του κόμματος του Φειδία φόρεσε κολιέ με πιπίλες, στέλνοντας μήνυμα για την υπογονιμότητα
Η στήριξη της μητρότητας και η αντιμετώπιση του δημογραφικού αποτελούν προτεραιότητες για την Άμεση Δημοκρατία, το κόμμα με το οποίο εξελέγη βουλευτής, είπε η ίδια
Νταϊάνα Κωνσταντινίδη