Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εικόνες σοκ! Εκτελούν δικαστή με μια σφαίρα στο κεφάλι [vid]

Εικόνες σοκ! Εκτελούν δικαστή με μια σφαίρα στο κεφάλι [vid]

Ενέδρα είχαν στήσει στον 37χρονο δικαστή Vicente Bermudez Zacarias που εκτελέστηκε ενώ βγήκε να κάνει τζόκινγκ στο Metepec. Ο πρόεδρος του Μεξικό καταδίκασε τη δολοφονία και υποσχέθηκε πως θα διεξαχθεί έρευνα για τη μαφιόζικη δολοφονία από τον γενικό εισαγγελέα.

Οι κάμερες κατέγραψαν τις σοκαριστικές εικόνες της εν ψυχρώ δολοφονίας του δικαστή Vicente Bermudez Zacarias που εργάστηκε στην υπόθεση του διαβόητου βαρόνου ναρκωτικών Joaquin ‘El Chapo’ Guzmen. Ο 37χρονος δολοφονήθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι ενώ βγήκε από το σπίτι του στο Metepec για να κάνει τζόκινγκ.

Ο δικαστής προήδρευε κατά την άσκηση έφεσης από τον Guzman, που εκτίει ποινή φυλάκισης για τον ρόλο του ως επικεφαλής του Sinaloa Cartel, και τον Miguel Trevino τον πρώην αρχηγό του καρτέλ Zetas. Ο πρόεδρος του Μεξικό Enrique Pena Nieto υποσχέθηκε πως θα διεξαχθεί έρευνα από τον γενικό εισαγγελέα για τη δολοφονία του 37χρονου δικαστή.

Ο Vicente Bermudez Zacarias πυροβολήθηκε στο κεφάλι και υπέκυψε στο τραύμα του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Από τον Δεκέμβριο του 2013 έγινε περιφερειακός δικαστής και υπηρέτησε στο Πέμπτο Δικαστήριο που έχει χειριστεί υποθέσεις που σχετίζονται με το οργανωμένο έγκλημα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε