Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εικόνες σοκ! Κούρεψε την κόρη της γουλί επειδή έκανε bullying σε καρκινοπαθή [vid]

Εικόνες σοκ! Κούρεψε την κόρη της γουλί επειδή έκανε bullying σε καρκινοπαθή [vid]

Σοκάρει η τιμωρία μιας μητέρας στην κόρη της που ξύρισε γουλί την κόρη της επειδή έκανε bullying σε καρκινοπαθή που είχε χάσει τα μαλλιά της.

Η έφηβη, με δάκρυα στα μάτια και ουρλιαχτά, καλύπτει τα μάτια της ενώ η μητέρα της ξυρίζει τα μαλλιά της. “Αυτό το κορτίσι έκανε bullying σε μια συμμαθήτριά της που έχει καρκίνο και η μητέρα της αποφάσισε να της ξυρίσει τα μαλλιά” είναι ο τίτλος του βίντεο που έχει γίνει viral, προκαλώντας αντιδράσεις.

Το βίντεο ωστόσο είχε ανέβει και παλιότερα, εξηγώντας πως η έφηβη τιμωρήθηκε επειδή ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες στο ίντερνετ. Μητέρα και κόρη μιλούν μιλούν πορτογαλικά χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό σε ποια χώρα τραβήχτηκε το σοκαριστικό βίντεο.

Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου ωστόσο συμφώνησαν πως όποια και αν είναι η αληθινή αιτία της τιμωρίας, η μητέρα δεν θα έπρεπε να έχει ενεργήσει έτσι. “Τα πάντα ξεκινούν από το σπίτι και οι γονείς πρέπει να σταματήσουν να εξευτελίζουν τα παιδιά τους στο ίντερνετ”, ήταν ένα από τα σχόλια που άφησαν στο σοκαριστικό βίντεο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε