Κόσμος

Εικόνες σοκ: Λίντσαραν χριστιανή νοσοκόμα γιατί δεν ήθελε συνάδελφός της να πάρει φακελάκι (pics, vids)

Τον γύρω των social media κάνει τις τελευταίες ώρες η επίθεση που δέχθηκε μια χριστιανή νοσοκόμα στο Πακιστάν αφού μουσουλμάνοι συνάδελφοί της την κατηγόρησαν για βλασφημία. Πλήθος κόσμου όρμισε στην 30χρονη μέσα στο νοσοκομείο όπου εργάζεται στο Καράτσι εδώ και 9 χρόνια.

Η 30χρονη Tabitha Nazir Gill, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, ζήτησε τον λόγο από συνάδελφό της, επειδή πήρε χρήματα από ασθενή. Η 30χρονη αρχινοσοκόμα ενεργοποίησε έναν νόμο που απαγορεύει στο προσωπικό του νοσοκομείου να δέχεται λεφτά από νοσηλευόμενους και την κατηγόρησαν αδίκως για βλασφημία.

Βίντεο από την επίθεση, που δέχθηκε η 30χρονη και ανέβηκε στα social media, δείχνει νοσοκόμες και άλλες γυναίκες την έχουν περικυκλώσει και τη χτυπούν. Άντρες έξω από το νοσοκομείο προσπαθούν να σκαρφαλώσουν και να μπουν μέσα.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει η DailyMail, υπάρχουν αναφορές ότι στο τέλος το πλήθος την έδεσε, τη βασάνισε και την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο, πριν τη μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα.

Η αστυνομία αρχικά δεν δέχτηκε τις καταγγελίες εις βάρος της 30χρονης, μετά όμως την επίσκεψη του οργισμένου όχλου στο τμήμα – σύμφωνα με την DailyMail – της απαγγέλθηκαν κατηγορίες…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ για τον θάνατο του Άλεξ Πρέτι στη Μινεάπολη: «Πρόκειται για τραγωδία – αποτέλεσμα εχθρικής αντίστασης Δημοκρατικών»
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λέβιτ, ο Ντόναλντ Τραμπ, «δεν θέλει να βλέπει ανθρώπους να σκοτώνονται στους δρόμους, αλλά απαιτεί το τέλος της αντίστασης και του χάους»
Στέλεχος του Γραφείου Ποινικής Σύλληψης (BCA) επιμελείται το σημείο όπου ο Alex Pretti, σκοτώθηκε από πυροβολισμούς ομοσπονδιακών υπαλλήλων της υπηρεσίας μετανάστευσης που προσπάθησαν να τον συλλάβουν, ενώ άνθρωποι συγκεντρώνονται σε ένα αυτοσχέδιο μνημείο, στο Μινεάπολις
Πάνω από 20 οι νεκροί λόγω του πολικού ψύχους στις ΗΠΑ: Θερμοκρασίες ρεκόρ στους -45 βαθμούς, σχεδόν 1 εκατομμύριο νοικοκυριά χωρίς ρεύμα
Τουλάχιστον 20 πολιτείες τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού, όπως και η πρωτεύουσα Ουάσινγκτον και σοβαρά προβλήματα έχουν καταγραφεί στις μεταφορές, στις πτήσεις και στην ηλεκτροδότηση
Χιονοθύελλα