Κόσμος

Εικόνες σοκ: Νεκροί επιβάτες όταν αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες στις Φιλιππίνες

Τραγωδία στις Φιλιππίνες! Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες κατά την απογείωσή του από τη Μανίλα το βράδυ της Κυριακής (29.03.2020) τοπική ώρα.

Συγκεκριμένα, ένα αεροσκάφος για την απομάκρυνση ασθενών τυλίχθηκε στις φλόγες κατά την απογείωσή του από την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι οκτώ επιβάτες και μέλη πληρώματος που επέβαιναν σε αυτό, δήλωσαν αξιωματούχοι.

PHILIPPINES CRASH REUTERS

Το αεροσκάφος είχε προορισμό τη Χανέντα της Ιαπωνίας και τυλίχθηκε στις φλόγες στο τέλος του διαδρόμου, ανέφερε το κύριο αεροδρόμιο της Μανίλα, σύμφωνα με το οποίο δυνάμεις της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο για να περιλούσουν το αεροσκάφος με αφρό.

PHILIPPINES CRASH REUTERS

PHILIPPINES CRASH REUTERS

Το αεροσκάφος της Lion Air μετέφερε τρία μέλη ιατρικού προσωπικού, τρία μέλη πληρώματος, έναν ασθενή και έναν συνοδό, τον Ρίτσαρντ Γκόρντον, γερουσιαστή και επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού των Φιλιππίνων, ανέφερε το αεροδρόμιο στον λογαριασμό του στο Twitter.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ , φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ προειδοποιεί τη Χαμάς να επιστρέψει και τις υπόλοιπες σορούς – «Γνωρίζουν πού βρίσκονται τα λείψανα, η υπομονή μας εξαντλείται»
Υπενθυμίζεται ότι ο Ερυθρός Σταυρός παρέλαβε το βράδυ της Τετάρτης ακόμη δύο νεκρούς ομήρους από τη Χαμάς, όπως επιβεβαίωσε κι ο ισραηλινός στρατός
Ένοπλοι της Χαμάς επιτηρούν τη μεταφορά των σορών Ισραηλινών ομήρων που κρατούνταν στη Γάζα 4
Ο Ερντογάν ανακοίνωσε «το δεύτερο μεγαλύτερο πεδίο σπάνιων γαιών στον κόσμο» – Περιλαμβάνει 694 εκατομμύρια τόνους ορυκτών
Εκτεταμένες έρευνες στην επαρχία του Εσκισεχίρ έφεραν στο φως περίπου 12,5 εκατομμύρια τόνους οξειδίων σπάνιων γαιών, καθώς και σημαντικά κοιτάσματα βαρίτη και φθορίτη
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ καταγγέλλει το Ισραήλ: «Μου ποδοπάτησαν το καπέλο βατραχάκι και έγραψαν άσεμνα γκράφιτι στη βαλίτσα μου»
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, ήταν μία από τους 437 ακτιβιστές, βουλευτές και δικηγόρους που ξεκίνησαν από τη Βαρκελώνη για να παραδώσουν βοήθεια στη Γάζα, στην αποστολή του στολίσκου Sumud, η οποία αναχαιτίστηκε
Η Σουηδή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ (στο κέντρο) φτάνει για να επιβιβαστεί σε πλοίο που συμμετέχει σε μια πολιτειακή νηοπομπή με προορισμό τη Γάζα 29