Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Είναι επίσημο! Ο πρίγκιπας Χάρι αρραβωνιάστηκε τη Meghan Markle!

Πρίγκιπας Χάρι Meghan Markle

Πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Ο γάμος τους, όπως ανακοίνωθηκε, θα πραγματοποιηθεί την Άνοιξη του 2018.

Ο πρίγκιπας Χάρι αρραβωνιάστηκε τη Meghan Markle νωρίτερα μέσα στον μήνα στο Λονδίνο. Οι φήμες είχαν φουντώσει για επισημοποίηση της σχέσης τους τον τελευταίο καιρό.

Ο πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου πρίγκιπας Χάρι επιβεβαίωσε ότι έκανε πρόταση γάμου στην Αμερικανίδα ηθοποιό Meghan Markle μετά από ένα χρόνο σχέσης. “Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με τη Meghan Markle” ήταν το tweet που έστειλε το παλάτι στις 10 το πρωί.

Meghan Markle πρίγκιπας Χάρι

Πιστεύεται ότι ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε από τη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ την άδειά της πριν κάνει πρόταση γάμου στη Meghan Markle. Οι εικασίες για επισημοποίηση της σχέσης τους είχαν ξεκινήσει μετά την επίσκεψη της Meghan Markle στο παλάτι του Kensington στο Λονδίνο.

Ο πρίγκιπας Χάρι, η πρόταση και οι προετοιμασίες

Η απόφασή της 35χρονης ηθοποιού να κλείσει το lifestyle blog της The Tig είχε οδηγήσει πολλούς να πιστεύουν ότι επίκειται αρραβώνας με τον πρίγκιπα Χάρι. Πολλοί ήταν εκείνοι που έβλεπαν ότι η Meghan Markle άρχιζε σιγά σιγά να “κλείνει” την προσωπική της ζωή στο κοινό. Προετοιμαζόταν όπως αποδεικνύεται για τον νέο της και πιο σημαντικό “ρόλο” στη ζωή της. Αυτόν της πριγκίπισσας.

Οι φήμες ήθελαν η Meghan Markle να γνωρίζει τη νύφη του Κέιτ Μίντλετον και Δούκισσα του Cambridge και την πριγκίπισσα Σάρλοτ τον Ιανουάριο. Μια κίνηση του πρίγκιπα Χάρι που είχε βάλει φωτιά στις φήμες για δέσμευση. Φέρεται να είχε γνωρίσει τη βασίλισσα Ελισάβετ την Ημέρα της Μητέρας.

Meghan Markle

Η Meghan Markle δεν θα γίνει πριγκίπισσα όταν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι. Κάτι που ίσχυσε και για την Κέιτ Μίντλετον που έγινε δούκισσα του Cambridge μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011. Πιστεύεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ θα τους παραχωρήσει το Dukedom του Sussex, κάνοντας τη Meghan Markle δούκισσα του Sussex.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle δεν μίλησαν ποτέ δημόσια για τη σχέση τους ή την γνωριμία τους. Πιστεύεται ότι γνωρίστηκαν πρώτη φορά το 2016 στον Καναδά όταν ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στη χώρα για τα Invictus Games. Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε με εξαιρετικά σπάνια δήλωση που εξέδωσε το παλάτι Kensington τον Νοέμβριο του 2016. Επέκρινε τα σχόλια που γίνονταν για τη Meghan Markle και από τα τρολς στα social media.

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι επιβεβαίωσε τη σχέση με τη Meghan Markle

Η έντονα διατυπωμένη δήλωση εκ μέρους του πρίγκιπα Χάρι από το παλάτι έδειχνε στον κόσμο πόσο σοβαρή ήταν η σχέση του με τη Meghan Markle. Ασκούσε έντονη κριτική στην κακοποίηση που υπέστη η σύντροφός του. “Ο πρίγκιπας Χάρι ανησυχεί για την ασφάλεια της Meghan Markle και είναι βαθιά απογοητευμένος που δεν κατάφερε να την προστατεύσει. Δεν είναι σωστό σε μερικούς μήνες σχέσης να πρέπει να υποβληθεί σε τέτοια δοκιμασία. Ξέρει ότι οι σχολιαστές θα υποστηρίξουν πως αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει. Και ότι όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Διαφωνεί έντονα. Αυτό δεν είναι παιχνίδι. Είναι η ζωή της και η ζωή του”.

πρίγκιπας Χάρι

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας του Εδιμβούργου εξέφρασαν επίσημα τη χαρά και τις ευχές τους στο ζευγάρι με ένα tweet.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle θα φωτογραφηθούν στο Kensington Palace και θα δώσουν κοινή συνέντευξη μέσα στην ημέρα για τον αρραβώνα και τον επικείμενο γάμο τους.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS πρίγκιπας Χάρι
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις