Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Είναι παπαγάλος, ζει στη Ινδία, τον λένε Ηρακλή και βρήκε το δολοφόνο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένας οικόσιτος παπαγάλος …βοήθησε την αστυνομία να συλλάβει τον δολοφόνο της ιδιοκτήτριάς του στη βόρεια ινδική πόλη Αγκρα.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η αστυνομία προσπαθούσε να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας μέχρι που ο παπαγάλος του θύματος, ο Ηρακλής, συνεισέφερε στην έρευνα.

Στις 20 Φερβουαρίου η 45χρονη Νιλάμ Σάρμα βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της. Ο σύζυγός της Βιτζάι, διευθυντής εφημερίδας, παρατήρησε ότι ο παπαγάλος παρήγαγε συγκεκριμένους έντονους ήχους κάθε φορά που ο ανιψιός του Ασουτός επισκεπτόταν το σπίτι μετά τη δολοφονία.

Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι το πτηνό —που πήρε το όνομά του από τον πρωταγωνιστή των βιβλίων της Αγκάθα Κρίστι, τον Ηρακλή Πουαρό— αποδείχθηκε άξιο του ονόματός του.

“Κάθε φορά που γινόταν συζήτηση επίσης, όποτε αναφερόταν το όνομα του Ασουτός, ο παπαγάλος έκρωζε. Αυτό μου κίνησε τις υποψίες και ενημέρωσα την αστυνομία”, είπε στην εφημερίδα ο Σάρμα.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Άγκρα Σαλάμπ Μαθούρ είπε στους Times of India ότι ο ανιψιός ομολόγησε την πράξη του κατά την ανάκριση.

Όπως είπε ο δράστης, είχε διαρρήξει το σπίτι μαζί με έναν συνεργό του για να το κλέψουν. Αλλά φοβούμενος ότι η θεία του μπορεί να τον αναγνωρίσει, την μαχαίρωσε τραυματίζοντάς την θανάσιμα μαζί, μάλιστα, με τον σκύλο της που άρχισε να γαβγίζει.

Διαβάστε

Δεν θα πιστεύτε πόσα κόλπα μπορεί να κάνει αυτός ο παπαγάλος!

Video: Παπαγάλος προβλέπει τους νικητές του Grand Prix της Σιγκαπούρης

Ο παπαγάλος που χορεύει Gangnam Style!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε