Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Εισβολή στην Ουκρανία: Σμπαράλια το σπίτι στην πολυκατοικία που χτυπήθηκε από ρουκέτα

Εισβολή στην Ουκρανία: Σμπαράλια το σπίτι στην πολυκατοικία που χτυπήθηκε από ρουκέτα
Φωτογραφία Reuters

Σοκάρουν οι εικόνες από την πολυκατοικία που χτυπήθηκε από ρουκέτα του στρατού της Ρωσίας, την ώρα που η εισβολή στην Ουκρανία συνεχίζεται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, με ένα σπίτι να είναι πλήρως κατεστραμμένο.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το σπίτι στην πολυκατοικία που χτυπήθηκε στην καρδιά του Κιέβου, την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, από ρωσική ρουκέτα, έχει καταστραφεί πλήρως ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν υπάρχουν θύματα.

Ένας ανταποκριτής του Reuters ανέφερε νωρίτερα σήμερα Σάββατο (26.2.2022) πως δύο πύραυλοι έπληξαν περιοχές νοτιοδυτικά του Κιέβου ενώ ένας από τους πύραυλος προσγειώθηκε στην περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο του Zhulyany.

Σύμφωνα με έναν άλλο μάρτυρα, οι ρουκέτες έπληξαν περιοχή κοντά στην πλατεία της Σεβαστούπολης, ενώ η ουκρανική κυβέρνηση έκανε γνωστό πως μία από αυτές έπληξαν σύμπλεγμα κατοικιών.

Κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσουν οι εχθροπραξίες, καθώς η ρωσική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως δεν θα διεξαχθούν συνομιλίες με το Κίεβο, όπως ανακοίνωσε ο Ντμίτρι Πέσκοφ, γνωστοποιώντας την άρνηση της Ουκρανίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις