Κόσμος

Εισβολή στην Ουκρανία: Σμπαράλια το σπίτι στην πολυκατοικία που χτυπήθηκε από ρουκέτα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκάρουν οι εικόνες από την πολυκατοικία που χτυπήθηκε από ρουκέτα του στρατού της Ρωσίας, την ώρα που η εισβολή στην Ουκρανία συνεχίζεται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, με ένα σπίτι να είναι πλήρως κατεστραμμένο.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το σπίτι στην πολυκατοικία που χτυπήθηκε στην καρδιά του Κιέβου, την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, από ρωσική ρουκέτα, έχει καταστραφεί πλήρως ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν υπάρχουν θύματα.

Ένας ανταποκριτής του Reuters ανέφερε νωρίτερα σήμερα Σάββατο (26.2.2022) πως δύο πύραυλοι έπληξαν περιοχές νοτιοδυτικά του Κιέβου ενώ ένας από τους πύραυλος προσγειώθηκε στην περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο του Zhulyany.

Σύμφωνα με έναν άλλο μάρτυρα, οι ρουκέτες έπληξαν περιοχή κοντά στην πλατεία της Σεβαστούπολης, ενώ η ουκρανική κυβέρνηση έκανε γνωστό πως μία από αυτές έπληξαν σύμπλεγμα κατοικιών.

Κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσουν οι εχθροπραξίες, καθώς η ρωσική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως δεν θα διεξαχθούν συνομιλίες με το Κίεβο, όπως ανακοίνωσε ο Ντμίτρι Πέσκοφ, γνωστοποιώντας την άρνηση της Ουκρανίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φαρσέρ του Πούτιν σε διατεταγμένη υπηρεσία: Πώς οι Vovan και Lexus μετέτρεψαν τη φάρσα σε όπλο του υβριδικού πολέμου – Στη λίστα των «θυμάτων» τους ο Θάνος Ντόκος
Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του πρωθυπουργού, Θάνος Ντόκος πίστευε ότι συνομιλούσε με συνεργάτη του Ζελένσκι - Το ΑΙ αλλάζει τους κανόνες
Οι Ρώσοι φαρσέρ Βλαντίμιρ Κουζνέτσοφ (Vovan), αριστερά, και ο Αλεξέι Στολιάροφ (Lexus), δεξιά 7
Αποκάλυψη WSJ: Ο Πιτ Χέγκσεθ είχε σχέδιο «βόμβα» για μείωση αμερικανικών στρατευμάτων στην Ευρώπη – Το μπλόκο του Μάρκο Ρούμπιο
Ο υπουργός Πολέμου των ΗΠΑ είχε προετοιμάσει νέες περικοπές στην Ευρώπη, πέραν αυτών που είχαν προηγηθεί σε Πολωνία και Ρουμανία, αλλά τελικά απορρίφθηκε
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Πιτ Χέγκσεθ