Παρασκευή, 23 Φεβ.
18oC Αθήνα

Εισβολή στην Ουκρανία: Συγκλονίζει κάτοικος του Χάρκοβο στο Live News – «Από το πρωί έχουμε βομβαρδισμούς»

Εισβολή στην Ουκρανία: Συγκλονίζει κάτοικος του Χάρκοβο στο Live News – «Από το πρωί έχουμε βομβαρδισμούς»

Η εισβολη στην Ουκρανία βρίσκεται στην 5η ημέρα της και σήμερα η κατάσταση στο Χάρκοβο είναι τραγική με νεκρούς και τραυματίες μετά από βομβαρδισμούς.

Για τον φόβο που βιώνει εν μέσω των βομβαρδισμών μίλησε στο LIVE NEWS η Κατερίνα Σεβτσένκο, κάτοικος της πόλης.

«Απο το πρωί έχουμε βομβαρδισμούς, είναι φοβερό. Φοβόμαστε, πότε θα τελειώσει αυτό;», είπε στο LIVE NEWS.

Οι εκρήξεις που ακούει πιστεύει ότι προέρχονται από τα προάστια, όμως η ίδια έχει δει βίντεο με εκρήξεις να σημειώνονται μέσα στην πόλη.

«Χτες είδα τον ουκρανικό στρατό, αλλά σήμερα βγήκαμε από τα σπίτια μας και πήγαμε για ψώνια. Ευτυχώς πρόλαβα να πάρω ψωμί. Μετά τις σειρήνες κλείνουν τα καταστήματα και δεν μπορείς να πάρεις τίποτα. Νιώθω άγχος, τι θα γίνει μετά, πότε θα τελειώσει αυτό…», είπε.

Κάτοικος Οδησσού: «Ακούγονται εκρήξεις, αλλά προς το παρόν η κατάσταση είναι ήρεμη»

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Οδησσό την πέμπτη ημέρα του πολέμου μίλησε στο LIVE NEWS ο Βασίλης Μπούμπουρας, κάτοικος της πόλης.

«Στην Οδησσό η κατάσταση είναι πιο ήρεμη απ’ ότι στο Χάρκοβο, στο Ντονμπάς, στο Κίεβο και στη Μαριούπολη», είπε ο κ. Μπούμπουρας στο LIVE NEWS.

Click4more: Εισβολή στην Ουκρανία: Μακελειό στο Χάρκοβο – Δεκάδες νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από τους βομβαρδισμούς

«Φυσικά είμαστε σε κατάσταση πολέμου, φυσικά ακούγονται εκρήξεις, αλλά η κατάσταση προς το παρόν είναι ήρεμη. Δεν έχουμε σαφή πληροφόρηση εάν έχει γίνει κάποια απόβαση εκτός της Οδησσού».

Ο ίδιος εξήγησε τι κάνουν οι κάτοικοι στην Οδησσό μόλις ακούνε εκρήξεις.

«Μόλις ακούμε κάποιο ισχυρό θόρυβο μπαίνουμε στα κανάλια στο Telegram και διαβάζουμε συνήθως ότι είναι αντιαεροπορικά συστήματα δικά μας που ρίχνουν κάποια ρωσικά μη επανδρωμένα αεροπλάνα», είπε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις