Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Έιβα Ντουβερνέ: Έδωσε βραδινό φόρεμά της σε άνθρωπο που γνώρισε στο Twitter!

Έιβα Ντουβερνέ: Έδωσε βραδινό φόρεμά της σε άνθρωπο που γνώρισε στο Twitter!
youtube (αρχείο)

Η Έιβα Ντουβερνέ μπορεί να προσθέσει έναν ακόμη τίτλο στο βιογραφικό της, είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός, ακτιβίστρια για την πολυμορφία στο Χόλιγουντ, ιδρύτρια της Array και πλέον καλή νεράιδα.

Στα εγκαίνια κινηματογραφικών στούντιο στην Ατλάντα των ΗΠΑ, των Tyler Perry Studios τον περασμένο Οκτώβριο φωτογραφήθηκε φορώντας μία κόκκινη τουαλέτα της σχεδιάστριας μόδας, με έδρα το Τορόντο, Greta Constantine.

Οι φωτογραφίες της με το φόρεμα εμφανίστηκαν στη ροή δεδομένων στα social media της Ciara Hester, 30χρονης κοινωνικής λειτουργού στη Βόρεια Καρολίνα, η οποία έψαχνε φόρεμα για να φορέσει στις 22 Νοεμβρίου σε χορό Πεζοναυτών.

«Χρειάζομαι αυτό το φόρεμα για τον χορό» έγραψε στο Twitter με τα hashtags #SheWoreItBest και #ShowStopper.

Η σκηνοθέτις και παραγωγός απάντησε στο αίτημά της: «Στείλε μου τη διεύθυνσή σου».

Όπως εξιστόρησε η Ciara Hester στο Rambling Reporter είδε φωτογραφία της Ντουβερνέ στο Facebook, όταν μία από τις φίλες της την ανάρτησε στο κόκκινο χαλί.

«Είδα το φόρεμα και ειλικρινά δεν ήμουν σίγουρη ποια το φορούσε» παραδέχθηκε. «Έτσι, την αναζήτησα και ήθελα να της κάνω φιλοφρόνηση. Δεν φαντάστηκα ότι θα απαντήσει» πρόσθεσε.

Η Έιβα Ντουβερνέ απάντησε μέσα σε 20 λεπτά. «Όταν το αντιλήφθηκα δεν πίστευα ότι ήταν αληθινό» ανέφερε η Hester. Αντάλλαξαν μηνύματα και το φόρεμα έφθασε τρεις μέρες πριν από τη μεγάλη νύχτα. Το φόρεσε και συνόδευσε τον σύζυγό της, που είναι στρατιωτικός χειρουργός, τη βραδιά που θα της μείνει για πάντα αξέχαστη, όπως τόνισε.

«Δεν έχω λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην πράξη καλοσύνης» υπογράμμισε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις