Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Είχε εμμονή με τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη, την έσφαξε και έγραψε “Jack” στο πτώμα της

Είχε εμμονή με τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη, την έσφαξε και έγραψε “Jack” στο πτώμα της

Άγρια δολοφονία 29χρονης συνοδού από τον πελάτη της στο διαμέρισμά του στο Lincolnshire.

O 29χρονος Casey Scott στραγγάλισε και μαχαίρωσε την 28χρονη μητέρα δύο παιδιών Lenuta Haidemac. Είχε κανονίσει με το θύμα ερωτική συνεδρία μιας ώρας έναντι 150 λιρών μέσω ιστοσελίδας συνοδών.

Λίγο πριν η 28χρονη φτάσει σπίτι του, ο Casey Scott είπε σε ένα φίλο του στο facebook πως δεν είχε χρήματα να την πληρώσει. “Δεν πειράζει, θα το κανονίσω” συνέχισε. Μετά τη στυγερή δολοφονία στις 20 Ιουλίου του περασμένου χρόνου, ο Casey Scott έψαξε λεπτομέρειες στο διαδίκτυο για τον διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο Τζακ τον Αντεροβγάλτη.

Το πτώμα της Lenuta Haidemac βρέθηκε τυλιγμένο σε ένα πάπλωμα στο πάτωμα στο ντους του Casey Scott δύο ημέρες αργότερα και αφότου ο φίλος της δήλωσε την εξαφάνισή της. Ομολόγησε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη στο Lincoln Crown Court.

“H λέξη Jack γράφηκε με στυλό σε όλη την κοιλιά της”, δήλωσε ο δικαστής Michael Heath. “Από το έγκλημά σας δύο μικρά παιδιά στερήθηκαν τη μητέρα τους. Βγάλατε μια φωτογραφία του γυμνού της σώματος ως ένα είδος νοσηρού ενθυμίου ή για τρόπαιο αυτού που είχατε κάνει”. Ο Casey Scott διέφευγε για τρεις μέρες μετά το στυγερό έγκλημα και εντοπίστηκε περίπου 20 μίλια από τον τόπο του εγκλήματος.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε