Κόσμος

Έκαναν τηλεοπτική σειρά τους φόνους του serial killer της Κύπρου – video

Μια υπόθεση που σόκαρε τους πάντες, οι δολοφονίες πέντε γυναικών και δυο παιδιών από τον Νίκο Μεταξά, έγινε επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς. Μόλις πέντε μήνες μετά τις αποκαλύψεις για τη σοκαριστική δράση του serial killer της Κύπρου, ήδη το πρώτο trailer έχει ανέβει στα social media.

Τα δυο επεισόδια για τον serial killer της Κύπρου, τον 35χρονο «Ορέστη» (σ.σ. όπως συστηνόταν στα θύματά του), θα παιχτούν στις Φιλιππίνες, χώρα από την οποία προέρχονται γυναίκες που δολοφονήθηκαν από τον Μεταξά.

[read4more]

Η παραγωγή τηλεοπτικής σειράς στις Φιλιππίνες αποφάσισε να εντάξει την υπόθεση με τον serial killer στην Κύπρο και τα δυο επεισόδια αναμένεται να προβληθούν σε λίγες μέρες.

Φυσικά, τα επεισόδια είναι προϊόν μυθοπλασίας, αλλά γυρίσματα έγιναν στην Κύπρο και ο δράστης είναι κάποιος άνδρας που υπηρετεί στο στρατό. Στο trailer φαίνεται ο δράστης να στραγγαλίζει τα θύματά του, να τα καλύπτει με σεντόνια και να τοποθετεί τα πτώματα σε βαλίτσες, όπως έκανε και ο Μεταξάς.

Δεν αποκλείεται η σειρά να εγείρει αντιδράσεις, όχι μόνο για το πως θα παρουσιαστούν τα πράγματα αλλά και γιατί έχουν περάσει μόλις πέντε μήνες από τις αποκαλύψεις και οι οικογένειες των θυμάτων παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

Δείτε το trailer της σειράς

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Διέταξα το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ να βυθίσει όποιο πλοίο ναρκοθετεί τα Στενά του Ορμούζ - Τρελός ο «εμφύλιος» στο Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι στο Ιράν είναι σε εξέλιξη μια εσωτερική διαμάχη μεταξύ στρατιωτικών και πολιτικών για το ποιος θα έχει την εξουσία
Ο Αμερικανός πρόεδρος στο κάτάστρωμα αμερικανικού αερολανοφόρου
Ανανεώθηκε πριν 8 λεπτά
Η στιγμή που διαδηλωτής ρίχνει ντοματοχυμό στον Ρεζά Παχλαβί, στον εξόριστο πρίγκιπα διάδοχο του Ιράν
Ο γιος του πρώην σάχη έδωσε συνέντευξη στην γερμανική πρωτεύουσα ασκώντας σκληρή κριτική στην εκεχειρία ανάμεσα σε Τεχεράνη και Ουάσινγκτον
Ο Ρεζά Παχλαβί χαιρετάει τους υποστηρικτές του με την κόκκινη ουσία
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
Το Ιράν εισέπραξε τα πρώτα έσοδα από τα διόδια στα Στενά του Ορμούζ – Ανησυχία για τις νάρκες στην περιοχή
«Τα πρώτα έσοδα που προέρχονται από τέλη διέλευσης από τα Στενά του Ορμούζ κατατέθηκαν στον λογαριασμό της κεντρικής τράπεζας», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου
Τα Στενά του Ορμούζ