Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Έκαναν τρίο και έπεσε από τον 20ό όροφο – Θρίλερ με τον θάνατο μοντέλου

Έκαναν τρίο και έπεσε από τον 20ό όροφο – Θρίλερ με τον θάνατο μοντέλου

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο της Ivana Smit νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μοιραίο βράδυ.

Το 18χρονο μοντέλο είχε γυρίσει με τον μεγιστάνα Alex Johnson και τη γυναίκα του Luna στο διαμέρισμά τους μετά από νυχτερινή έξοδο. Λίγες ώρες αργότερα η Ivana Smit έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους στον 20ό όροφο. Το θρίλερ με τον θάνατό της συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν υποψίες ανθρωποκτονίας από τους δικούς της ανθρώπους.

Ο Αμερικανός μεγιστάνας και η σύζυγός του παραδέχτηκαν ότι τη μοιραία νύχτα έκαναν τρίο με το νεαρό μοντέλο πριν πέσει μυστηριωδώς στο κενό. Ο Alex και η Luna ήταν από τους τελευταίους ανθρώπους που είδαν την Ivana Smit ζωντανή. Υποστηρίζουν ότι ο θάνατός της τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν τραγικό δυστύχημα.

Το ζευγάρι μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με τον θάνατο του 18χρονου μοντέλου μετά τους ισχυρισμούς πως δολοφονήθηκε. Υποστηρίχθηκε ότι οι Johnson διοργάνωσαν ένα πάρτι swingers και ναρκωτικών τη μοιραία νύχτα στο διαμέρισμά τους στην Κουάλα Λουμπούρ.

Η αστυνομία χαρακτήρισε τον θάνατό της τραγικό δυστύχημα. Βρετανοί ιδιωτικοί ερευνητές ωστόσο που προσέλαβε η οικογένεια της 18χρονης υποψιάζονται δολοφονία. Ο 33χρονος Alex Johsnon δήλωσε στη Mail ότι έκαναν τρίο με τη γυναίκα του και το 18χρονο μοντέλο για πρώτη φορά πριν από εβδομάδες. Είχαν ερωτική συνεύρεση και τη μοιραία νύχτα.

Είχαν πιει πολύ και υποστήριξε πως το μοντέλο είχε πάρει ναρκωτικά. “Αυτή η υπόθεση είναι ένα μάθημα για το πώς οι ψευδείς ισχυρισμοί και οι ψεύτικες ειδήσεις μπορούν ακόμα και να καταστρέψουν ανθρώπους. Όταν μιλάω για τον θάνατό της, τα χέρια μου τρέμουν. Νιώθω πολύ άσχημα. Είναι τρομακτικό. Αλλά επειδή πρέπει να παλέψω για να αποδείξω την αθωότητά μου, δεν ήμουν σε θέση να θρηνήσω”.

Οι αποκαλύψεις του ζευγαριού για τη μοιραία νύχτα

Οι Johnsons υποστηρίζουν ότι γνώρισαν για πρώτη φορά την Ivana Smit το περασμένο Halloween και έκαναν τρίο σε ξενοδοχείο τον Νοέμβριο. Τη μοιραία νύχτα είχαν βγει όλοι μαζί και επέστρεψαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Luna υποστήριξε ότι έκαναν τρίο αφού πήγε την 5χρονη κόρη της στο σχολείο και επέστρεψε σπίτι στις 8.15 το πρωί στις 7 Δεκεμβρίου. Έπεσε για ύπνο στις 10.15 και ξύπνησε στη 1.25. Δεν υπήρχε σημάδι της Ivana αν και τα ρούχα της, τα παπούτσια της, το κινητό της και η τσάντα της ήταν ακόμα στο διαμέρισμά τους.

Ξανακοιμήθηκαν και ξύπνησαν από την αστυνομία που τους χτύπησε την πόρτα στις 5 το απόγευμα. Το πτώμα της Ivana είχε βρεθεί περίπου 3 ώρες νωρίτερα. Είχε πέσει από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους στον 20ό όροφο.

Οι Johnsons συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από δύο εβδομάδες. Από τη νεκροψία προέκυψε ότι η Ivana Smit είχε πάρει κοκαΐνη και PMMA και είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Η αστυνομία έκρινε ότι πρόκειται για τραγικό δυστύχημα, με την οικογένεια της 18χρονης να διεκδικούν νέα έρευνα. Η σορός του μοντέλου μεταφέρθηκε στην Ολλανδία όπου διαπιστώθηκε στη νεκροψία ότι έφερε μώλωπες λίγο πριν από την πτώση της στο κενό.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις