Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Εκκενώθηκαν στα γραφεία του CNN στη Νέα Υόρκη

CNN
Φωτογραφία Reuters

Άγνωστος τηλεφώνησε στα γραφεία του CNN στη Νέα Υόρκη και υποστήριξε πως έχουν τοποθετηθεί πέντε (!) βόμβες. Άμεσα σήμανε συναγερμός.

Τα γραφεία του CNN στο Time Warner Center στη Νέα Υόρκη εκκενώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (06.12.2018) όταν άγνωστος τηλεφώνησε και υποστήριξε πως στο κτίριο είχαν τοποθετήσει πέντε βόμβες!

Το CNN διέκοψε το πρόγραμμά του και η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να κάνει έρευνες. Λίγη ώρα αργότερα, περίπου τα μεσάνυχτα, αποδείχθηκε ότι όλα ήταν μια κακόγουστη φάρσα. «Όλα εντάξει» ανακοίνωσε η αστυνομία, καθώς τίποτα ύποπτο δεν βρέθηκε.

Φωτογραφία Reuters

Όταν η αστυνομία έφτασε στο Time Warner Center, απέκλεισε την περίμετρο του κτιρίου, έδωσε εντολή να φύγουν οι πάντες και έκανε έρευνες παντού για το ενδεχόμενο να έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί, δήλωσε ο αστυνομικός Χάμπερτ Ρέγιες.

Φωτογραφία Reuters

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και των πεζών είχε αποκλειστεί από την αστυνομία, καθώς ομάδες πυροτεχνουργών έκαναν ελέγχους στο κτιριακό συγκρότημα.

Η τηλεφωνική κλήση έγινε γύρω στις 10 το βράδυ και το δίκτυο ειδήσεων άλλαξε για λίγο το πρόγραμμά του, ενώ δημοσιογράφοι, υπάλληλοι και περαστικοί στέκονταν πίσω από τα αστυνομικά οδοφράγματα έξω από το κτίριο.

Φωτογραφία Reuters

Μονάδες πυροτεχνουργών της αστυνομίας της Νέας Υόρκης ήταν σε κατάσταση αναμονής σε περίπτωση εντοπισμού εκρηκτικών μηχανισμών.

Φωτογραφία Reuters

Το γραφείο του δικτύου στο Time Warner Center εκκενώθηκε τον Οκτώβριο μετά τον εντοπισμό ενός πακέτου που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό και είχε ως παραλήπτη τον πρώην διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν, συνεργάτη του δικτύου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις