Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έκλεψε 4,8 εκατομμύρια από τη δουλειά του για να παίξει Game of War!

Έκλεψε 4,8 εκατομμύρια από τη δουλειά του για να παίξει Game of War!

Για επτά χρόνια έκανε τη “δουλίτσα” του ανενόχλητος ένας υπάλληλος από τις ΗΠΑ. Ο Κέβιν Λι Κο έκλεψε 4,8 εκατομμύρια δολάρια από την εταιρεία που εργαζόταν ενώ το ένα από αυτά το ξόδεψε για να αγοράσει bitcoins, “όπλα” και εφόδια για να σκίζει και να περνάει επίπεδα στο Game of War!

Ο 45χρονος από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια, εργαζόταν στην εταιρεία Holt για περίπου δύο χρόνια προτού βάλει σε εφαρμογή τα σχέδιά του για την κλοπή των χρημάτων, τον Μάιο του 2008. Ένα χρόνο αργότερα το 2009, έγινε υπεύθυνος του λογιστηρίου της εταιρείας και ξεκίνησε να κλέβει χρήματα.

Μέχρι τον Μάρτιο του 2015 έκλεβε ανενόχλητος χρήματα από πιστωτικές κάρτες της εταιρείας και έκανε… ζωάρα! Ένα μήνα μετά, τον Απρίλιο του 2015 έφυγε από την εταιρεία.

Βέβαια, όλα αυτά τα χρόνια είχε αγοράσει πολυτελή αυτοκίνητα και εισιτήρια διαρκείας για αγώνες μπάκσετμπολ, ενώ ξόδεψε πολλά χρήματα σε πλαστικές επεμβάσεις, έπιπλα για το σπίτι του, καθώς και για την απόκτηση κάρτα μέλους σε υπερπολυτελές γήπεδο γκόλφ. Ο Κο ομολόγησε την ενοχή του για υπεξαίρεση χρημάτων και πρόκειται να δικαστεί τον Μάιο.

Με πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε