Κόσμος

Εκλογές 2023 στην Τουρκία – Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου: Με αλεξίσφαιρο γιλέκο σε προεκλογική συγκέντρωση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο εμφανίστηκε σήμερα σε μια προεκλογική συγκέντρωση ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δυο ημέρες πριν τις εκλογές στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου υπήρχαν «πληροφορίες ότι θα μπορούσε να γίνει στόχος επίθεσης», σε αυτή την προεκλογική συγκέντρωση στην Τουρκία.

Στα πλάνα που μεταδόθηκαν, οι σωματοφύλακες του Κιλιτσντάρογλου κρατούν αυτόματα τουφέκια και βρίσκονται μαζί του πάνω στο βάθρο απ’ όπου εκφώνησε την ομιλία του, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην προεκλογική εκστρατεία του.

Μια πηγή προσκείμενη στο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) είπε ότι ο 74χρονος ηγέτης της αντιπολίτευσης φόρεσε το αλεξίσφαιρο και η ασφάλειά του ενισχύθηκε καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι θα μπορούσε να γίνει στόχος επίθεσης.

Η πηγή αυτή δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις. Ο Κιλιτσντάρογλου, που προηγείται με μικρή διαφορά στις δημοσκοπήσεις, εκφώνησε αυτήν την ομιλία στη Σαμψούντα της Μαύρης Θάλασσας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο πρακτορείο Reuters, δήλωσε αισιόδοξος για τη νίκη του στις εκλογές της Κυριακής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Ανεξήγητες οι επιθέσεις σε πλοία στη Μαύρη Θάλασσα
Η Άγκυρα έχει δηλώσει ότι έστειλε προσφορές στην Ουκρανία και τη Ρωσία για να σταματήσουν τις επιθέσεις, μερικές από τις οποίες είχαν στόχο πλοία τουρκικής ιδιοκτησίας και στοίχισαν τη ζωή σε πολίτες της
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Στα όριά του το πλήρωμα του «USS Abraham Lincoln» στην αποστολή των 286 ημερών - 8 απόπειρες αυτοκτονίας και καταγγελίες για ελλείψεις τροφίμων
Το αεροπλανοφόρο «έδεσε» μετά από 286 ημέρες που βρισκόταν στην θάλασσα, αποκαλύπτοντας την εξάντληση τόσο στο σκαρί του που γέμισε με σκουριά αλλά και στο πλήρωμά του
uss abraham lincoln
Ο Ντόναλντ Τραμπ «έσπασε» το πρωτόκολλο για χάρη του Σι Τζινπίνγκ – Τον υποδέχτηκε προσωπικά στο αεροδρόμιο
Η άφιξη του Σι Τζινπίνγκ πραγματοποιήθηκε με όλες τις προβλεπόμενες τιμές, με κόκκινο χαλί και άγημα να έχουν παραταχθεί για την τελετή - Οι δύο ηγέτες συνοδεύονταν από τις συζύγους τους
Η υποδοχή του Τραμπ στον Σι Τζινπίνγκ
14