Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Μπροστά σε όλες τις δημοσκοπήσεις η Χίλαρι

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Μπροστά σε όλες τις δημοσκοπήσεις η Χίλαρι

Η υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον έχει προβάδισμα 4 ποσοστιαίων μονάδων από τον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με την τέταρτη από τις δημοσκοπήσεις για τις αμερικανικές εκλογές που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Η Κλίντον έχει την υποστήριξη του 48% των ψηφοφόρων που είναι πιθανό να ψηφίσουν στις αυριανές εκλογές, έναντι 44% του Τραμπ, μετέδωσε το Fox News.

Η Κλίντον είχε προβάδισμα 2 μονάδων στην προηγούμενη δημοσκόπηση του Fox News, που είχε δοθεί στη δημοσιότητα την Παρασκευή.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του CBS News που δημοσιεύθηκε σήμερα, η υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον προηγείται με διαφορά τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων του Ρεπουμπλικανού Ντόναλντ Τραμπ, με 45% έναντι 41%.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.753 Αμερικανών ενηλίκων στο διάστημα 2-6 Νοεμβρίου και το περιθώριο λάθους είναι συν/πλην τρεις ποσοστιαίες μονάδες.

Δημοσκόπηση για την Washington Post και το ABC που δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα δείχνει ότι η Κλίντον προηγείται με διαφορά τεσσάρων μονάδων του Τραμπ (47%-43%).

Άλλη δημοσκόπηση του Bloomberg Politics-Selzer & Co δείχνει ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών προηγείται του Ρεμπουμπλικανού αντιπάλου της με διαφορά με τριών ποσοστιαίων μονάδων (44%-41%).

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε