Κόσμος

Εκλογές στην Τουρκία: Νέα δημοσκόπηση δείχνει προβάδισμα Κιλιτσντάρογλου 5 μονάδων έναντι του Ερντογάν

Ακόμα μια δημοσκόπηση στην Τουρκία δείχνει τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ως επικρατέστερο για την προεδρία της χώρας έναντι του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η δημοσκόπηση του ινστιτούτου Konda που δόθηκε σήμερα (11.05.2023) 3 μέρες πριν τις εκλογές στη δημοσιότητα δείχνει τον Κιλιτσντάρογλου να προηγείται 5 μονάδες του Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση εμφανίζει τον Ερντογάν να εξασφαλίζει στην πρόθεση ψήφου 43,7% και τον Κιλιτσντάρογλου 49,3%.

Ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό δε θα του αρκούσε για να κερδίσει από τον πρώτο γύρο και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναληπτικού γύρου μεταξύ των δύο υποψηφίων στις 29 Μαΐου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει το μοντέλο του Onlyfans που είχε εντοπιστεί ετοιμοθάνατο στο Ντουμπάι: «Εκατομμυριούχοι με κακοποίησαν και απείλησαν να με σκοτώσουν»
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ που επέζησε από άγρια επίθεση που δέχτηκε στο Ντουμπάι το 2025, περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε, καταγγέλλει τις αρχές του Εμιράτου για συγκάλυψη και ζητά δικαιοσύνη
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ
Reuters: Οι κίνδυνοι για τον Τραμπ από το «Βατερλό» στο Ιράν, «ζοφερές οι συνέπειες του αδιεξόδου»
«Η συνέχιση του πολέμου θα ασκούσε περαιτέρω πίεση στον Τραμπ, τα ποσοστά του οποίου στις δημοσκοπήσεις μειώνονται ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών για το Κογκρέσο τον Νοέμβριο»
Ντόναλντ Τραμπ