Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Έκοψαν”… ανάσες Μελάνια Τραμπ και βασίλισσα Ράνια [pics, vids]

Μελάνια Τραμπ Βασίλισσα Ράνια
Φωτογραφία EPA

Δυο εντυπωσιακές κυρίες. Η Μελάνια Τραμπ και η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ήταν… ό,τι καλύτερο προέκυψε από τη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου με τον βασιλιάς της Ιορδανίας, Αμπντάλα.

Είναι η δεύτερη φορά μετά την ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ που το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας επισκέπτεται τις ΗΠΑ. Και κάθε φορά η «μάχη» ανάμεσα στη βασίλισσα Ράνια και τη Μελάνια Τραμπ έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Και πως αλλιώς όταν μιλάμε για δυο πανέμορφες γυναίκες. Η Μελάνια Τραμπ επέλεξε να φορέσει ένα ροζ φόρεμα ως το γόνατο, με ασορτί ψηλοτάκουνες γόβες. Η δε Ράνια φόρεσε μπλούζα και ροζ (αλλά πιο “απαλό” χρώμα) παντελόνα και επίσης ψηλοτάκουνες γόβες. Η διαφορά σε σχέση με αυτό που φόρεσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήταν πως η φόρμα της Ιορδανής βασίλισσας δεν άφηνε τα χέρια ή τα πόδια της ακάλυπτα.

Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία EPA

Και οι δυο κυρίες είχαν αφήσει τα μαλλιά τους ελεύθερα κάτω, κάνοντας ακόμη πιο εντυπωσιακή (και… ίδια) την εμφάνισή τους.

Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters

Μελάνια Τραμπ Βασίλισσα Ράνια

Φωτογραφία EPA

Μελάνια – Ράνια στο Οβάλ Γραφείο

Οι δυο γυναίκες συνόδευσαν τους συζύγους τους στο Οβάλ Γραφείο και ήταν παρούσες για τη φωτογράφιση πριν από τη συνάντηση των δυο ανδρών. Αυτή τη φορά, σε αντίθεση με τον Απρίλιο του ’17, Μελάνια Τραμπ και βασίλισσα Ράνια δεν στάθηκαν όρθιες πίσω από τους άνδρες τους.

Η φωτογραφία από την πρώτη επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ιορδανίας στον Λευκό Οίκο και ο τρόπος που στάθηκαν οι δυο γυναίκες για τη φωτογράφιση είχε προκαλέσει σάλο. Τότε, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο βασιλιάς Αμπλντάλα κάθονταν στις πολυθρόνες και οι σύζυγοί τους είχαν σταθεί όρθιες πίσω τους. Η φωτογραφία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων για το «μήνυμα» που πολλοί θεώρησαν ότι έδινε.

Φωτογραφία αρχείου EPA

Αυτή τη φορά ήταν όλοι πιο… προσεκτικοί. Οι δυο άνδρες κάθισαν ξανά στις πολυθρόνες αλλά οι σύζυγοί τους δεν στάθηκαν πίσω τους. Κάθισαν στους δυο καναπέδες που βρίσκονται δεξιά και αριστερά. Η Μελάνια σταυροπόδι, η βασίλισσα της Ιορδανίας, όχι.

Φωτογραφία EPA
Φωτογραφία Reuters

Στη συνέχεια, Μελάνια και Ράνια συνέχισαν μόνες τους το πρόγραμμά τους και άφησαν τους άνδρες να συζητήσουν τα… δικά τους.

Εκείνες, πήγαν για τσάι και όπως έγραψε στο twitter η Μελάνια Τραμπ, εκείνη και η βασίλισσα της Ιορδανίας είχαν «ανοιχτή και παραγωγική συζήτηση για τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χώρες τους σήμερα».

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό στιγμιότυπο που μοιράστηκαν ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στα social media από την επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Ιορδανίας στην Ουάσινγκτον.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις