Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Έκρηξη σε κτίριο στο Λονδίνο! Φόβοι για νεκρούς

έκρηξη στπο Λονδίνο

Με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά επιχειρούν οι αρμόδιες Αρχές στο Λονδίνο να απεγκλωβίσουν ανθρώπους από κτίριο στο δυτικό Λονδίνο, όπου σημειώθηκε μια μεγάλη έκρηξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης, η έκρηξη οφείλεται σε διαρροή αερίου και ήδη εκφράζονται φόβοι στο Λονδίνο για ύπαρξη νεκρών.

Οι πρώτες πληροφορίες για την μεγάλη έκρηξη

Πιο συγκεκριμένα, το Sky News αναφέρει πως οι πυροσβέστες κάνουν μια “πολύπλοκη επιχείρηση”, ενώ μέχρι στιγμής ένα παιδί και τέσσερις ενήλικες έχουν απεγκλωβιστεί. Μέχρι στιγμής, δεν έχει επιβεβαιωθεί ποιος είναι ο αριθμός των πιθανών απωλειών.

“Οι άνδρες μας συνεχίζουν να ψάχνουν στο κτίριο με ειδικό εξοπλισμό και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Δυστυχώς πιστεύουμε πως υπάρχουν απώλειες ανθρωπίνων ζωών, αν και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον αριθμό στο σημείο αυτό. Η έκρηξη προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο κατάστημα που βρίσκεται στο κτίριο. Οι πυροσβέστες συστηματικά προσπαθούν να σταθεροποιήσουν το κτίριο και να ψάξουν για τυχόν εγκλωβισμένους. Ζητάμε από τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή αυτή την ώρα”, τόνισε ο υπεύθυνος του αρμόδιου τμήματος της Πυροσβεστικής.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις