Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Βρήκαν τα συντρίμμια του στρατιωτικού αεροπλάνου με 116 επιβαίνοντες στη Μιανμάρ

Βρήκαν τα συντρίμμια του στρατιωτικού αεροπλάνου με 116 επιβαίνοντες στη Μιανμάρ

Οι αρχές εντόπισαν τα συντρίμμια του στρατιωτικού αεροπλάνου με 116 επιβαίνοντες στη θάλασσα. “Βρήκαν κομμάτια του κατεστραμμένου αεροπλάνου στη θάλασσα 136 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη Dawei” δήλωσε ο αξιωματούχος τουρισμού στην πόλη Myeik Naing Lin Zaw.

Τέσσερα πλοία και δύο αεροπλάνα είχαν σταλεί να ψάξουν για το αεροπλάνο που πετούσε μεταξύ Myeik και Yangon και σε ύψος πάνω από 18.000 πόδια. Χάθηκε ξαφνικά η επικοινωνία γύρω στις 1:35 όταν βρισκόταν περίπου 20 μίλια δυτικά της πόλης Dawei, με τις αρχές να αναφέρουν ότι έχουν ξεκινήσει έρευνες. Στο αεροπλάνο, σύμφωνα με πηγή του αεροδρομίου, ήταν 105 επιβάτες και 11 μέλη πληρώμα. 

Το στίγμα του αεροπλάνου, που σύμφωνα με πηγές είναι ένα κινέζικο Shaanxi Y-8, χάθηκε μεταξύ Myeik και Yangoon. Αποστολή έρευνας και διάσωσης έχει ξεκινήσει έρευνες για το αεροπλάνο που πετούσε πάνω από τη Θάλασσα Andaman όταν εξαφανίστηκε. Πιστεύεται ότι επιβάτες είναι στρατιωτικοί από την παράκτια βάση ενώ άλλοι κάνουν λόγο για συγγενείς τους. “Πιστεύουμε ότι ήταν τεχνική βλάβη”, δήλωσε πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί στο AFP, τονίζοντας πως οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές.

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε