Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Έξαλλη” Μισέλ Ομπάμα: Ήθελα να σπρώξω τον Μπαράκ απ’ το παράθυρο (pic, video)

“Έξαλλη” Μισέλ Ομπάμα: Ήθελα να σπρώξω τον Μπαράκ απ’ το παράθυρο (pic, video)
Reuters

Αποκαλυπτική για το γάμο της η Μισέλ Ομπάμα! “Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπρώξω τον Μπαράκ από το παράθυρο” λέει η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στο “The Michelle Obama Podcast”, με καλεσμένο τον Conan O’ Brien.

Συγκεκριμένα, η Μισέλ Ομπάμα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι εκείνη ήθελε πάντοτε τον γάμο, ενώ ο σύζυγός της όχι, λόγω του διαζυγίου των γονιών του και τον κακό γάμο των παππούδων του. Είπε ότι το να ψάχνεις σύντροφο μοιάζει με το να σχεδιάζεις μια πετυχημένη ομάδα μπάσκετ..

Ωστόσο, τόσα χρόνια μετά, η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι και αγαπημένοι, αφού η σχέση τους έχει “χτιστεί” πάνω σε πολύ γερά θεμέλια, παρά τα όποια “σύννεφα” εμφανίζονται κάποιες στιγμές στον ορίζοντα.

 

Μισέλ Ομπάμα για Μπαράκ και… Λεμπρόν 

“Θα είχαμε καλύτερους γάμους γιατί, αν κοιτάζετε σε μια ομάδα, τους ανθρώπους με τους οποίους θέλετε να κερδίσετε, τότε το νούμερο 1 που θέλετε όλοι στην ομάδα σας είναι να είναι δυνατοί, έτσι; Δεν θέλεις αδύναμους συμπαίκτες, δεν θέλεις κάποιον που είναι looser. Επίσης, αν είσαι σε μια ομάδα, πρέπει να μπορείς να κάνεις τα πάντα, ειδικά στο μπάσκετ, είναι σαν να διαλέγεις κάποιον που να λέει: “Ντρίμπλα μόνο. Δεν ρίχνω βολές, δεν παίζω άμυνα, απλά ντριμπλάρω”. Θέλεις τον LeBron James. Παντρεύτηκα τον LeBron. Τη δική μου εκδοχή του LeBron…”, εξομολογείται η Μισέλ για τον Μπαράκ.

Παρόλα αυτά – όπως τονίζει – ακόμα και αν κατάφερες να έχει τον LeBron στην ζωή σου δεν σημαίνει ότι δεν θα έχεις αστοχίες και προκλήσεις να αντιμετωπίσεις:

“Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπρώξω τον Μπαράκ έξω από το παράθυρο. Και το λέω αυτό, γιατί πρέπει να γνωρίζετε ότι τα συναισθήματα θα είναι έντονα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείπετε. Ο Μπαράκ και εγώ ‘τα έχουμε σπάσει’ πολλές φορές κατά τη διάρκεια της κοινής μας ζωής, αλλά έχουμε έναν πολύ δυνατό γάμο. Και αν το είχα εγκαταλείψει, αν είχα απομακρυνθεί από αυτό, σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές, τότε θα είχα χάσει κι όλη την ομορφιά που υπήρχε”.

Καταλήγοντας η πρώην Πρώτη Κυρία στο “The Michelle Obama Podcast” δεν παρέλειψε ακόμα να αναφερθεί και στις “εφαρμογές” γνωριμιών που πολλοί χρησιμοποιούν σήμερα για να βρουν το “ιδανικό” ταίρι.

“Θέλεις να φτιάξεις κάτι με κάποιον; Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το κάνεις αυτό, εκτός από το να κάνεις τα βασικά – να βρεις κάποιον, να είσαι ειλικρινής με το ότι θέλεις να είσαι μαζί του, να τον γνωρίσεις σοβαρά, να σχεδιάσεις ότι θα δεσμευτείς, να βγαίνεις μαζί του, βλέποντας πού πηγαίνει, και μετά να το κάνεις να συμβεί. Δεν μπορείς να βρεις το δρόμο σου σε μια μακροχρόνια σχέση μέσα από το Tinder”.

πηγή: goodmorningamerica.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις