Κόσμος

Έξαλλοι οι Aerosmith με τον Ντόναλντ Τραμπ για το “Dream On”!

Δεν λένε να τελειώσουν τα προβλήματα για τον Ντόναλντ Τραμπ στην κούρσα για την ανάληψη του προεδρικού χρίσματος, αφού τα μέτωπα ανοίγουν το ένα μετά το άλλο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τώρα ο υποψήφιος με τους Ρεπουμπλικάνους δέχτηκε επιστολή από τους Aerosmith και τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Στίβεν Τάιλερ, με την οποία του ζητούν να σταματήσει να χρησιμοποιεί στην προεκλογική του εκστρατεία το τραγούδι «Dream On».
Η διαταγή παύσης ήταν η δεύτερη που πήρε ο υποψήφιος Τραμπ καθώς το συγκρότημα τον είχε προειδοποιήσει από τον Αύγουστο να σταματήσει να χρησιμοποιεί το τραγούδι. Ωστόσο πρόσφατα στη συγκέντρωση του Τραμπ στην Τζόρτζια το τραγούδι ξανακούστηκε κι αυτό εξόργισε τον Τάιλερ, ο οποίος απειλεί πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων.

«Ο Τραμπ δεν έχει την άδεια του πελάτη μας να χρησιμοποιεί το τραγούδι Dream On ή οποιαδήποτε άλλο μουσικό κομμάτι του συγκροτήματος στην προεκλογική του εκστρατεία, διότι δίνει την εσφαλμένη εντύπωση ότι οι Aerosmith συνδέονται ή συμφωνούν με την υποψηφιότητά του», αναφέρεται στην επιστολή που απέστειλαν οι δικηγόροι του τραγουδιστή.
Ο Τάιλερ έρχεται να προστεθεί στους καλλιτέχνες που απαγόρευσαν να ακούγονται τραγούδια τους στις συγκεντρώσεις του Τραμπ, μαζί με τους Τζάκσον Μπράουν, Τομ Πίτι, ο Ντέιβιντ Μπερν και άλλους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα Τραμπ σε Ισραήλ και Χεζμπολάχ να τερματίσουν τις επιθέσεις: «Δεν έπρεπε να συμβεί το χτύπημα στη Βηρυτό»
«Θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας μακράς και όμορφης ειρήνης — Ας μην το χαλάσουμε!» γράφει ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέροντας ότι Ισραήλ και Χεζμπολάχ πρέπει να σταματήσουν τις επιθέσεις
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Reuters: Το Ιράν δεσμεύτηκε να μην αποκτήσει πυρηνικά – Οι όροι της συμφωνίας με τις ΗΠΑ
Η Ουάσιγκτον φέρεται να έχει αποδεχθεί στο προσχέδιο τη μείωση του αποθέματος «υψηλά εμπλουτισμένου ουρανίου» μέσα στο Ιράν και ο μηχανισμός εφαρμογής του μέτρου αυτού θα συζητηθεί μέσα στις επόμενες 60 ημέρες
FILE PHOTO: A woman walks past an anti-U.S. mural on a street in Tehran, Iran, June 1, 2026. Majid Asgaripour/WANA (West Asia News Agency) via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS PICTURE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. ISRAEL OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN ISRAEL. NO ACCESS FOR ISRAELI MEDIA. NO USE BBC PERSIAN. NO USE VOA PERSIAN. NO USE MANOTO. NO USE IRAN INTERNATIONAL. NO USE RADIO FARDA. DIGITAL: NO USE BBC PERSIAN. NO USE VOA PERSIAN. NO USE MANOTO. NO USE IRAN INTERNATIONAL. NO USE RADIO FARDA./File Photo 29