Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Εξιτήριο για Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον αλλά… ο κορονοϊός τους κρατά σε καραντίνα

Εξιτήριο για Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον αλλά… ο κορονοϊός τους κρατά σε καραντίνα

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον ήταν οι πρώτοι αστέρες του Χόλιγουντ που νόσησαν από τον κορονοϊό, έγιναν και οι πρώτοι που ανέρρωσαν. Το γνωστό ζευγάρι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν, αλλά παραμένουν σε καραντίνα.

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, αφού βρέθηκαν θετικοί στον νέο κορονοϊό νοσηλεύτηκαν επί πέντε μέρες σε νοσοκομείο του Κουίνσλαντ αλλά τη Δευτέρα (16.03.2020) σύμφωνα με το περιοδικό People, πήραν εξιτήριο.

View this post on Instagram

Thanks to the Helpers. Let’s take care of ourselves and each other. Hanx

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Το ζευγάρι πλέον μένει σε καραντίνα στο σπίτι που ενοικιάζουν στην Αυστραλία, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό, το οποίο επικαλείται εκπρόσωπο του ηθοποιού.

Ο Τομ Χανκς ήταν εκείνος που με ανάρτησή του στα social media αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα πως εκείνος και η σύζυγός του είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

Βρίσκονται στην Αυστραλία, στην Γκολντ Κόουστ, νότια του Μπρίσμπεϊν, για τα γυρίσματα ταινίας για τον Έλβις Πρίσλεϊ, όπου παίζει ο Χανκς, ενώ η Γουίλσον έσωσε συναυλίες στο Σίδνεϊ και το Μπρισμπέιν.

Κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν άρχισαν να νιώθουν κούραση, να έχουν μυικούς πόνους και χαμηλό πυρετό. Οι αρχές της Αυστραλίας αναζητούν τα πρόσωπα με τα οποία έχει έρθει σε επαφή το ζευγάρι, καθώς ενδέχεται να έχουν μολυνθεί.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις