Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκτέλεσε εν ψυχρώ πολιτικό! Του τίναξε τα μυαλά στον αέρα

Εκτέλεσε εν ψυχρώ πολιτικό! Του τίναξε τα μυαλά στον αέρα

Ο Fernando Puron, πρώην δήμαρχος του Peidras Negras, γίνεται ο 112ος πολιτικός που εκτελείται στο Μεξικό από τον Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου.

Οι εικόνες από την εν ψυχρώ εκτέλεση του Fernando Puron σοκάρουν. Ο Μεξικανός πολιτικός που ασχολούνταν με την εξάρθρωση του οργανωμένου εγκλήματος δέχτηκε πισώπλατα μια σφαίρα στο κεφάλι ενώ έβγαζε selfie με οπαδό του.

Λίγο νωρίτερα ο πρώην δήμαρχος του Piedras Negras συμμετείχε σε debate του Κογκρέσου. Η σοκαριστική εν ψυχρώ εκτέλεση του Fernando Puron καταγράφεται καρέ καρέ από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.

Ανατριχιαστικά πλάνα της δολοφονίας

Ο ένοπλος περπατά πίσω από τον 43χρονο πολιτικό τη στιγμή που βγάζει selfie με οπαδό του και τον εκτελεί με μια σφαίρα στο κεφάλι. Ο Puron πέθανε στον δρόμο για το νοσοκομείο.

Ο Fernando Puron ήταν γνωστός για το έργο του ενάντια στο καρτέλ Los Zetas. Στη διάρκεια του debate μιλούσε για τη δουλειά του εναντίον τους από το 2014 έως το 2017.

“Κλείσαμε επιχειρήσεις του οργανωμένου εγκλήματος και κατεδαφίσαμε σπίτια που ανήκουν στο καρτέλ Los Zetas. Πήραμε ξανά πίσω την πόλη από τους Zetas και την επιστρέψαμε στους πολίτες”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις