Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Ελισάβετ βαρέθηκε κιόλας τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Ήταν πριν από μια εβδομάδα που η φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ δέσποζε στο παλάτι Μπάκιγχαμ. Αυτό όμως last… week. Η βασίλισσα Ελισάβετ τους εκθρόνισε από το Audience Room.

Το συγκινητικό πορτρέτο των νεόνυμφων έδωσε τη θέση του σε μια φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στην Αίθουσα Ακροατηρίου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ συχνά μετακινεί φωτογραφίες από το δωμάτιο υποδοχής, αν και πολλές από τις αγαπημένες της έχουν ξεχωριστή θέση στον χώρο του παλατιού.

Ανάμεσά τους και μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Anne με τον σύζυγό της Timothy Lawrence και μία της Zara και του Mike Tindall από την ημέρα του γάμου τους.

Η Ελισάβετ εκθρόνισε πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε προσκαλέσει τη διάσημη συνθέτη Thea Musgrave στο παλάτι για να της παραδώσει το βασιλικό μετάλλιο της μουσικής. Και από τις φωτογραφίες φάνηκε ότι είχε εκθρονίσει τον πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Το πορτρέτο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ ήταν η πρώτη φωτογραφία που είχε εμφανιστεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Δίπλα σε άλλες πολύτιμες φωτογραφίες των εγγονιών και των δισέγγονών της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις