Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Έλον Μασκ: Ξαναχτύπησε για τον Βρετανό δύτη – «Βιαστής παιδιών»

Έλον Μασκ: Ξαναχτύπησε για τον Βρετανό δύτη – «Βιαστής παιδιών»

Λίγο καιρό μετά την αντιπαράθεσή του με τον Βρετανό δύτη Vernon Unsworth που βοήθησε στη διάσωση 12 παιδιών στην Ταϊλάνδη, ο Έλον Μασκ ξαναχτυπά με απίστευτους χαρακτηρισμούς.

Ο Έλον Μασκ προχώρησε σε έναν ακόμα αβάσιμο χαρακτηρισμό. Ήταν πριν από λίγο καιρό που τον είχε αποκαλέσει παιδεραστή και αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη και να διαγράψει τα tweets του. Αυτή τη φορά ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla υποστήριξε ότι ο Βρετανός δύτης πήγε στην Ταϊλάνδη για να παντρευτεί ένα παιδί.

Ο Έλον Μασκ και ο Vernon Unsworth ήρθαν σε αντιπαράθεση όταν ο Βρετανός δύτης αρνήθηκε τη βοήθειά του με την κατασκευή υποβρυχίου για τη διάσωση των παιδιών στην Ταϊλάνδη. Όταν ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης, ο Unsworth κατηγόρησε τον Έλον Μασκ για διαφημιστικό τρικ και είπε να βάλει το υποβρύχιό του εκεί που ξέρει.

Ξαναχτύπησε ο Έλον Μασκ για τον Βρετανό δύτη

Ο Έλον Μασκ του απάντησε χαρακτηρίζοντάς τον παιδόφιλο. Αργότερα ζήτησε συγγνώμη και διέγραψε μια σειρά από tweets. Επανήλθε όμως την περασμένη εβδομάδα με αβάσιμες κατηγορίες και αναφέρεθηκε στο γεγονός πως δεν κινήθηκε νομικά εναντίον. “Προτείνω να πάρετε ανθρώπους που γνωρίζετε στην Ταϊλάνδη, να μάθετε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα και να σταματήσετε να υπερασπίζεστε παιδόφιλους” έγραψε σε ένα email ο Έλον Μασκ.

“Είναι ένας μεγάλος, μόνος άντρας από την Αγγλία που ταξίδεψε ή ζει στην Ταϊλάνδη για 30 ή 40 χρόνια, κυρίως στο Pattaya Beach, μέχρι που μετακόμισε στο Chiang Rai για μια νύφη παιδί που ήταν περίπου 12 ετών τότε. Ελπίζω να με μηνύσει”.

Ο δικηγόρος του Unsworth αρνήθηκε να σχολιάσει τους πιο πρόσφατους ισχυρισμούς του Έλον Μασκ. Ο Βρετανός δύτης βγαίνει με τη 40χρονη φίλη του από την Ταϊλάνδη 7 χρόνια, από τότε που ήταν 33 ετών. Η αντιπαράθεσή τους φαινόταν να έχει λυθεί μετά τη συγγνώμη του Έλον Μασκ. Όλα άλλαξαν την περασμένη εβδομάδα που ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla εξαπέλυσε νέους χαρακτηρισμούς σε βάρος του Βρετανού δύτη.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις