Κόσμος

Ελβετία: Πάνω από 800 νεκροί από κορονοϊό και 24.000 κρούσματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο απολογισμός των νεκρών στην Ελβετία από το νέο κορονοϊό ανήλθε στους 805, από 756 που ήταν χθες, Πέμπτη, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας.

Ο αριθμός των διαγνωστικών τεστ που βγήκαν θετικά στον κορονοϊό αυξήθηκε επίσης σε 24.308 από 23.574 που ήταν χθες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Δημοκρατική βουλευτής υποστηρίζει Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο στο Μίσιγκαν λόγω Ισραήλ
Στο βίντεο που ανάρτησε η Στίβενς δηλώνει ότι "δεν έχει θέση στην προεκλογική εκστρατεία του Αμπντούλ" και κατηγορεί τον υποψήφιο ότι προωθεί ρητορική "μίσους"
Χέιλι Στίβενς και Μάικ Ρότζερς