Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

“Εμφύλιος” στην κυβέρνηση για τον Σαββίδη! Η παραδοχή Παπαχριστόπουλου και το “άδειασμα” από τον Τζανακόπουλο

“Εμφύλιος” στην κυβέρνηση για τον Σαββίδη! Η παραδοχή Παπαχριστόπουλου και το “άδειασμα” από τον Τζανακόπουλο

Σε εσωτερική κόντρα έχει οδηγήσει η υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη την κυβέρνηση… Το πρωί της Πέμπτης (15.03.2018) ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στο ΣΚΑΙ είπε πως η κυβέρνηση είχε φιλικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος το αρνήθηκε.

«Η γνώμη μου είναι ότι ο κ. Σαββίδης είχε κάποιες φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση, δεν το αρνούμαι, αλλά είναι κάτι που θα περάσει. Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται», είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος σχολίασε και της φήμες ότι ο Πάνος Καμμένος ήταν αυτός που έφερε σε επαφή την κυβέρνηση με τον Ιβάν Σαββίδη τονίζοντας πως «κάθε επιχειρηματίας θέλει να έχει φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση».

Χαρακτηρίζοντας ως λάθος την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας με το όπλο, όταν ρωτήθηκε αν θα έπρεπε να συλληφθεί, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι «δεν μου αρέσει να μπαίνω σε τέτοιες λεπτομέρειες».

“Άδειασμα” από Τζανακόπουλο

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του κ. Παπαχριστοπουλου κατά την ενημέρωση των συντακτών ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αρνήθηκε την όποια σχέση της κυβέρνησης με επιχειρηματίες.

“Η κυβέρνηση δεν έχει φιλικές σχέσεις με κανέναν επιχειρηματία. Αντιμετωπίζει όλους τους επενδυτές με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Δηλαδή, προσπαθεί να διευκολύνει οποιαδήποτε επένδυση κινείται στο πλαίσιο του νόμου και μπορεί να προσφέρει θέσεις εργασίας και να συμβάλει στη δυναμική ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Κανένα άλλο σχόλιο δεν έχω επ’ αυτού” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις