Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Emily Ratajkowski: Έκλεψαν 200 γυμνές φωτογραφίες της – Χάκαραν το iCloud της

Emily Ratajkowski: Έκλεψαν 200 γυμνές φωτογραφίες της – Χάκαραν το iCloud της

Θύμα χάκερ για μια ακόμα φορά έπεσε το μοντέλο Emily Ratajkowski με αποτέλεσμα 200 γυμνές φωτογραφίες της να βρίσκονται στα χέρια τους και να προσπαθούν να τις πουλήσουν έναντι αδράς αμοιβής.

Άγνωστοι χάκαραν το iCloud της Emily Ratajkowski και έστειλαν το καυτό υλικό στην Helen Wood με την ελπίδα να τις συμπεριλάβει στη στήλη της στην Daily Star και να θησαυρίσουν.

“Την περασμένη εβδομάδα μου έστειλαν ένα προσωπικό μήνυμα στο Twitter. Δεν έχω ιδέα ποιος είναι αυτός ο τύπος αλλά μου έστειλε ένα link με φωτογραφίες από το iCloud της Emily Ratajkowski και με ρώτησε αν θα τις έβαζα στη στήλη μου. Ήταν ιδιωτικές φωτογραφίες που αποστέλλονταν μεταξύ δύο ανθρώπων”, τόνισε η Helen Wood που αρνήθηκε να τις δημοσιεύσει.

Η Emily Ratajkowski, που έγινε διάσημη όταν πρωταγωνίστησε στο video clip του Robin Thicke “Blurred Lines”, έχει πέσει ξανά θύμα χάκερ που δημοσίευσαν γυμνές της φωτογραφίες σε sites με πορνογραφικό υλικό.

Στο παρελθόν είχε επιτεθεί στον φωτογράφο Jonathan Leder που δημοσίευσε υλικό από τολμηρή φωτογράφηση χωρίς την άδειά της. Η φωτογράφηση ήταν του 2012 και ορισμένες από τις φωτογραφίες αναπαράχθηκαν από πολλά μέσα ενημέρωσης και περιοδικά.

 

 

“Έχω αντισταθεί να μιλήσω δημόσια για τις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν από τον Jonathan Leder για να μην του δώσω δημοσιότητα αλλά μπούχτησα. Αυτές οι φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν χωρίς την άδειά μου είναι ένα παράδειγμα του αντίθετου από αυτό που πρεσβεύω. Οι γυναίκες επιλέγουν πότε και πώς θέλουν να μοιραστούν τη σεξουαλικότητά τους. Για να είμαι σαφής: Δεν υπέγραψα για την κυκλοφορία τους και δεν πληρώθηκα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε