Κόσμος

Εμπλέκουν σε σεξουαλικά εγκλήματα τον πρίγκιπα Ανδρέα: Με είχαν ως σκλάβα του σεξ όταν ήμουν ανήλικη

Απίστευτα τα όσα ακούστηκαν σε δικαστήριο της Φλόριντα από μια γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι ένας τραπεζικός τη δάνειζε σε πλούσιους και ισχυρούς φίλους του.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είχε επανειλημμένα εξαναγκαστεί να έχει σεξουαλικές επαφές με τον πρίγκιπα Ανδρέα.

Οι ισχυρισμοί αναφέρονται σε μήνυση που ασκήθηκε από μια σειρά γυναίκες που κατέθεσαν ότι έπεσαν αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον πολυεκατομμυριούχο και καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Jeffrey Epstein.

Ο 58χρονος φυλακίστηκε για 18 μήνες το 2008 με την κατηγορία πως εκπόρνευε ένα ανήλικο κορίτσι.

“Για την αποφυγή αμφιβολιών, οποιοσδήποτε ισχυρισμός περί ανάρμοστης σχέσης με ανήλικες είναι κατηγορηματικά αναληθείς”, σημείωσε εκπρόσωπος του παλατιού.

Ο Jeffrey Epstein έχει μηνυθεί για 65.000 λίρες από την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης κρίσεων Sitrick & Co., κατηγορώντας τον παιδεραστή δισεκατομμυριούχο για τη μη καταβολή φόρων για τις συμβουλές που του παρείχε.

Ο πρίγκιπας Ανδρέας και ο Jeffrey Epstein είχαν “συλληφθεί” σε πολυτελείς κατοικίες στο Central Park και τη Νέα Υόρκη από όπου είχαν παρελάσει εκπληκτικής ομορφιάς νεαρές.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι η Μελάνια «μισεί» όταν χορεύει το «YMCA»: «Δεν είναι προεδρικό»
«Λέει, "Αγάπη μου, σε παρακαλώ μην χορέψεις", είπα, "μπορεί να μην είναι προεδρικό, αλλά προηγούμαι με 20 μονάδες στις δημοσκοπήσεις, οπότε είναι κάτι σημαντικό"» περιγράφει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
Ναργκίς Μοχαμαντί: Στο νοσοκομείο η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Ιρανή ακτιβίστρια, έπειτα από «καρδιακή κρίση»
Η 54χρονη Μοχαμαντί κέρδισε το βραβείο ενώ βρισκόταν στη φυλακή για την εκστρατεία της υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών και της κατάργησης της θανατικής ποινής στο Ιράν
Ναργκίς Μοχαμαντί
Ο «Τίμι» είναι ελεύθερος: Κολυμπά στη Βόρεια Θάλασσα η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής
Έπειτα από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σε αιχμαλωσία, οι θαλάσσιοι βιολόγοι αμφισβητούν εάν η φάλαινα εξακολουθεί να μπορεί να κολυμπά και να βουτάει κανονικά
27 April 2026, Mecklenburg-Western Pomerania, Poel: A helper moistens the whale's back with wet cloths. The humpback whale that stranded near Wismar about a month ago is still stuck in shallow water. A private initiative has been trying to rescue the whale for days. Photo by: Philip Dulian/picture-alliance/dpa/AP Images