Κόσμος

Ενα διαφορετικό δώρο για τον Ομπάμα

Θα επισκευθεί την Κολομβία τον Απρίλιο. Στην Ουάσιγκτον όμως, μάλλον δεν θα γυρίσει μόνος του.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ομπάμα που θα επισκεφθεί την Κολομβία για τη Διάσκεψη της Λατινικής Αμερικής που θα πραγματοποιηθεί στις 14 με 15 Απριλίου, πρόκειται να πάρει ένα διαφορετικό δώρο απο πολιτικό της χώρας.

Ο Σίλβιο Καρασκίγια εκτός απο ένα μπουκάλι με το παραδοσιακό ποτό της χώρας θέλει να χαρίσει στον αμερικανό πρόεδρο έναν… γαϊδαρο.

“Θέλουμε να του κάνουμε δώρο έναν μικρό γάιδαρο, τον Ντέμο, που είναι η μασκότ του Δημοκρατικού Κόμματος. Εκτός από αυτό θα του δώσουμε και ένα μπουκάλι από το παραδοσιακό μας ποτό”, δήλωσε στον κολομβιανό ραδιοφωνικό σταθμό RCN ο Καρασκίγια.

Ο Καρασκίγια είναι δηλωμένος θαυμαστής στην Κολομβία του Ομπάμα και του αμερικανικού Δημοκρατικού κόμματος. Το σπίτι του είναι γεμάτο με φωτογραφίες του αμερικανού ηγέτη και της οικογένειάς του.

Ο Καρασκίγια, πρώην δήμαρχος της πόλης Τουρμπάκο, που βρίσκεται κοντά στην Καρθαγένη, δεν θα συμμετάσχει με την κολομβιανή αντιπροσωπεία στη διάσκεψη, αλλά όπως είπε ελπίζει να μπορέσει να πλησιάσει το ίνδαλμά του παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Θέλει, μάλιστα, να προσκαλέσει τον Ομπάμα στο σπίτι του στο Τουρμπάκο, το οποίο αποκαλεί Λευκό Οίκο. Ήδη έχει αρχίσει να διακοσμεί ένα γραφείο, όπου ελπίζει να μπορέσει να εργαστεί ο Ομπάμα κατά την …επίσκεψή του.

Διαβάστε
Πως επέζησε επι 2 μήνες ο σουηδός που θάφτηκε κάτω..απο το χιόνι

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Καρφί» του βασιλιά Καρόλου στον αδελφό της πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Το πένθος μπορεί να θολώσει τη λογική και τη μνήμη»
Ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, ισχυρίζεται σε βιβλίο που αναμένεται να εκδοθεί σύντομα ότι ο τότε πρίγκιπας Κάρολος του είπε «να είσαι σίγουρος, θα την ξεχάσουμε σύντομα» μετά τον θάνατό της
Πριγκίπισσα Νταϊάνα και βασιλιάς Κάρολος
Αποκάλυψη σοκ για τον βασιλιά Κάρολο: «Θα ξεχάσουμε πολύ σύντομα την Νταϊάνα» είχε πει στον αδερφό της
Ο Τσαρλς Σπένσερ αποκαλύπτει στο νέο βιβλίο του την έντονη σύγκρουση που, όπως υποστηρίζει, είχε με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Νταϊάνα
King Charles III: Pictured Archives : Prince Charles and Princess Diana attending the Cannes Film Festival on 15th May, 1987 in Cannes, France.