Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ένα ηδονιστικό πάρτι στη νέα καμπάνια του Gucci – Video

Ένα ηδονιστικό πάρτι στη νέα καμπάνια του Gucci – Video

Gucci Mane, Ίγκι Ποπ και Σιένα Μίλερ είναι μερικά από τα νέα πρόσωπα της καμπάνιας του πολυτελούς οίκου Gucci για την προώθηση της νέας κολεξιόν.

Η τελευταία καμπάνια «#ComeAsYouAre_RSVP» του Gucci, δημιουργημένη από τον σχεδιαστή Αλεσάντρο Μικέλε, γυρίστηκε στη Villa La Furibonda της Ρώμης και ως στόχο έχει να περιγράψει ένα ηδονιστικό πάρτι.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εταιρείας, η καμπάνια περιγράφει ένα «πάρτι στη βίλα, όπου οι επισκέπτες, φυσικά, φτάνουν με λιμουζίνες ή ελικόπτερα, επειδή το κλισέ είναι αναφαίρετη ειρωνεία. Όλοι βρίσκονται παντού από την μπανιέρα μέχρι την πισίνα: από τον αιώνιο πρόθυμο και τον άγριο ροκ σταρ, την λαμπερή δημοσιοσχετίστρια, μέχρι την αστή και τον μεγιστάνα μέχρι τον αστέρα της χιπ χοπ. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποιος είναι τι και ποια είναι η παρέα, γιατί ακριβώς αυτή η φαινομενική σύγχυση είναι που κάνει το διπλό G να ξεχωρίζει».

Στις εικόνες φαίνεται ο 39χρονος ράπερ Mane να κάνει μασάζ και να βγαίνει μέσα από μια γεμάτη με σαπουνάδες μπανιέρα, η 37χρονη ηθοποιός Σιένα Μίλερ να εντυπωσιάζει τον κοινωνικό της περίγυρο και ο 72χρονος Ίγκι Ποπ να περιφέρεται ημίγυμνος σε διάφορα μέρη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις