Κόσμος

Ένας αληθινός Άγιος Βασίλης – 74χρονος στολίζει ολόκληρη τη γειτονιά στην Αϊόβα για τη γυναίκα του που πάσχει από Αλτσχάιμερ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί μία συγκλονιστική ιστορία των Χριστουγέννων που έρχεται από την Αϊόβα, πολιτεία των ΗΠΑ, στην οποία «πρωταγωνιστεί» ένας ηλικιωμένος. Ως αληθινός Άγιος Βασίλης, αποφάσισε να χαρίσει ένα υπέροχο δώρο στη σύζυγό του που πάσχει από Αλτσχάιμερ: Στόλισε ολόκληρη τη γειτονιά με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. 

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 74χρονος Τζον Ράιχαρτ μεταμορφώνει τη γειτονιά σε ένα μαγευτικό παραμύθι της Disney. Το κάνει κάθε Χριστούγεννα εδώ και τέσσερα χρόνια, οπότε και η 53χρονη σύζυγός του Τζόαν διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ.

Ο Τζον Ράιχαρτ εξήγησε στο CBS Νews ότι ο λόγος για τον οποίο μόχθησε επί μήνες και ξόδεψε χιλιάδες δολάρια για να φέρει την εορταστική ατμόσφαιρα στη γειτονιά του στην κωμόπολη Ιντιανόλα της Άιοβα ήταν γιατί ήθελε να δώσει χαρά στη γυναίκα του, Τζόαν, που λατρεύει τα Χριστούγεννα.

Έκτοτε έκανε σκοπό της ζωής του να της δημιουργεί όσο το δυνατόν περισσότερες ευχάριστες αναμνήσεις, ξεκινώντας με τα Χριστούγεννα.

Ο 74χρονος στόλισε τις αυλές των σπιτιών με πολύχρωμα φωτάκια, χιονανθρώπους και ζωάκια με κόκκινο σκούφο, ενώ φυσικά από το υπέροχο σκηνικό δεν έλειπαν τα ξωτικά.  

«Αν δεν ήταν η γυναίκα μου, δεν ξέρω αν θα το έκανα, είπε ο βετεράνος πεζοναύτης στο CBS News. «Αλλα εκείνη ήθελε Χριστούγεννα κι εγώ της τα προσφέρω. Θα έκανα τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη», σημείωσε.

Γείτονες του ζευγαριού, οι χαρακτηρίζουν την πράξη του Τζον Ράιχαρτ συγκινητική, προσφέρουν διάφορα στολίδια προκειμένου να ολοκληρώσουν αυτό το υπέροχο «παραμύθι», σε μία χριστουγεννιάτικη διαδικασία που αποτελεί πλέον παράδοση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκλογές στο Ισραήλ: Νετανιάχου και Άιζενκοτ παλεύουν για την πρωτιά – Τα exit polls και η μάχη για σχηματισμό κυβέρνησης
Ο Γκάντι Άιζενκοτ έχει δηλώσει ότι θα κινηθεί άμεσα για σχηματισμό νέας κυβέρνησης, ενώ ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου θα επικαλεστεί την πρωτιά του Λικούντ για να διεκδικήσει νέα εντολή
Γκάντι Άιζενκοτ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου
«Σφάχτηκαν» ο απεσταλμένος των ΗΠΑ και ο ΥΠΕΞ της Κούβας στον ΟΗΕ: «Είσαι ψεύτης» – «Κάνε πίσω, εδώ δεν είναι Αβάνα»
Όσο ο Μάικ Γουόλτς περιέγραφε τα χρόνια φερόμενης διαφθοράς από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση, μέλη της κουβανικής αντιπροσωπείας μαζί και ο Μπρούνο Ροντρίγκες, άρχισαν να φωνάζουν ζητώντας το λόγο για θέμα τάξης
ΟΗΕ
Η Γιούλια Ναβάλναγια προειδοποιεί για συμμαχία αυταρχικών καθεστώτων με την ακροδεξιάς στην Ευρώπη
«Ξέρουν να εκμεταλλεύονται τα χρηματοπιστωτικά και νομικά συστήματα των δυτικών χωρών και να παρακάμπτουν τους περιορισμούς και τις κυρώσεις», λέει η χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι
Γιούλια Ναβάλνα