Κόσμος

Ένας Κούρδος νεκρός στην Τουρκία

Ένας Κούρδος αντάρτης βρήκε τον θάνατο κατά τη διάρκεια εκκαθαριστικής επιχείρησης του τουρκικού στρατού στα νοτιοανατολικά της χώρας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο αντάρτης του ΡΚΚ «εξουδετερώθηκε με το όπλο του και τα πολεμοφόδιά του» κατά τη διάρκεια της σύρραξης που ακολούθησε την επίθεση της ομάδος του Κόμματος Κούρδων Εργατών, κατά περιπόλου στο Σεμντινλί, στην επαρχία Χακαρί κοντά στη μεθόριο με το Ιράκ.

Οι συγκρούσεις στη νοτιοανατολική Τουρκία έχουν πολλαπλασιαστεί, λόγω της καλοκαιρίας στην περιοχή, πράγμα που διευκολύνει τους αντάρτες να διασχίζουν ευκολότερα τους ορεινούς όγκους της μεθορίου και ιδίως μετά την ανακοίνωση του κρατούμενου ηγέτη του ΡΚΚ Αμπντουλάχ Οτζαλάν, ότι διακόπτει τον διάλογο με την τουρκική κυβέρνηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κέιτ Μίντλετον ανέβηκε στις 3 ψηλότερες κορυφές της Βρετανίας μετά τη μάχη με τον καρκίνο και έστειλε μήνυμα ελπίδας
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ολοκλήρωσε το απαιτητικό Three Peaks Challenge για να στηρίξει το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε και να υπενθυμίσει ότι η ζωή συνεχίζεται και μετά τις θεραπείες
25 June 2020 - Norfolk - Kate Duchess of Cambridge, Catherine, Katherine Middleton during a visit to The Nook in Framlingham Earl, Norfolk Photo Credit: ALPR/AdMedia / MediaPunch *** NO UK** /IPX