Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: «Fake news ότι ήμουν έξαλλος» λέει ο Ντόναλντ Τραμπ

Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: «Fake news ότι ήμουν έξαλλος» λέει ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ διαψεύδει την είδηση ότι έγινε έξαλλος με τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ, καθώς, όπως είπε σε συνέντευξή του στο Fox News Digital, γιορτάζει και είναι περήφανος για τους υποψηφίους που στήριξε.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων αποτελεσμάτων από τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ ο Ντόναλτ Τραμπ – σύμφωνα με δημοσιεύματα – εμφανίστηκε έξαλλος τόσο με τους συνεργάτες του, όσο και με τη σύζυγό του, Μελάνια, η οποία φέρεται να του πρότεινε ως υποψήφιο γερουσιαστή στην Πενσιλβάνια τον, ηττημένο πλέον, Μεχμέτ Οζ. 

Ο ίδιος στη συνέντευξή του είπε: «Είναι fake news ότι ήμουν έξαλλος. Ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Οι άνθρωποι που υποστήριξα τα πήγαν πολύ καλά. Πήρα 98,6% στις προκριματικές εκλογές και 216 έναντι 19 στις γενικές εκλογές, αυτό είναι εκπληκτικό».

Συνέχισε με διθυραμβικά σχόλια για τους υποψηφίους που ενέκρινε, μεταξύ αυτών και του Μεχμέτ Οζ, που έχασε τη θέση του γερουσιαστή στην Πενσιλβάνια από τον Τζον Φέτερμαν.

«Ο Οζ δούλεψε πολύ σκληρά, είναι υπέροχος τύπος, αλλά υπήρχαν δυνάμεις εναντίον του», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ. 

Σε ερώτηση αν τα αποτελέσματα θα άλλαζαν την τρίτη υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Είχαμε τρομερή επιτυχία… Γιατί να αλλάξει κάτι;».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις