Κόσμος

Ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε πάνω σε πεζούς – Πανικός και τραυματίες στην Ιρλανδία [vids]

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς μπροστά από εκκλησία στο χωριό Κλοντάλκιν, δυτικά του Δουβλίνου, της πρωτεύουσας της Ιρλανδίας. Το πιθανότερο είναι ο οδηγός του να αισθάνθηκε αδιαθεσία και να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, σύμφωνα με την ιρλανδική ειδησεογραφική ιστοσελίδα thejournal.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Tο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στις 10:20 πμ τοπική ώρα. Στην εκκλησία του χωριού επρόκειτο να τελεστεί κηδεία, η οποία στη συνέχεια διακόπηκε και συνεχίστηκε μετά τη λήξη του συναγερμού.

Ένας άνθρωπος διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Connolly στο Μπλάνκαρντσταουν, ενώ δύο άλλοι στο νοσοκομείο St James’s και ένας στο Ταλάτ. Αστυνομικές δυνάμεις και οκτώ ασθενοφόρα κλήθηκαν επί τόπου, ενώ αποκλείστηκαν οι δρόμοι στην περιοχή καθώς αρχικά επικράτησε σύγχυση ως προς τη φύση του περιστατικού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βρετανία: Ο Άντριου Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ προσφεύγει κατά της αστυνομίας για τη σύλληψή του λόγω σχέσεων με τον Επστάιν
Ο δεύτερος γιος της εκλιπούσης βασίλισσας Ελισάβετ, αρνείται ότι διέπραξε κάτι αξιομέμπτο που σχετίζεται με τον Αμερικανό χρηματιστή και υποστηρίζει ότι έχει μετανιώσει για τη φιλία τους
Ο πρώην πρίγκιπας Άντριου
Εκλογές στη Βραζιλία: Ανατροπή με τον Φλάβιο Μπολσονάρο – Μάχη με τον Λούλα στο δεύτερο γύρο
Με την καταμέτρηση των ψήφων να έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί στη Βραζιλία, ο υποψήφιος του Φιλελεύθερου Κόμματος συγκεντρώνει λίγο πάνω από 47% στις εκλογές, ενώ ο Λούλα κινείται κοντά στο 45%
O Φλάβιο Μπολσονάρο