Κόσμος

Ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στο “SNL” ο Έντι Μέρφι

Ενθουσιασμένος που θα επιστρέψει μετά από 35 χρόνια στο τηλεοπτικό σόου «Saturday Night Live», δήλωσε ο Έντι Μέρφι.

Ο Αμερικανός ηθοποιός συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο για να προωθήσει το “Dolemite Is My Name”, ταινία που χαρακτήρισε μία από τις καλύτερες που έχει κάνει.

Ο Έντι Μέρφι πρωταγωνιστεί στην ταινία που έχει θέμα τη ζωή του Ρούντι Ρέι Μουρ, ηθοποιού, τραγουδιστή και κινηματογραφικού παραγωγού, ο οποίος είναι γνωστός ως ο «πατέρας της ραπ». Ο Ρούντι Ρέι Μουρ ηχογράφησε τα κωμικά άλμπουμ Dolemite στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και από τα έσοδα χρηματοδότησε την ταινία του 1975 “Dolemite”, στην οποία πρωταγωνίστησε ως μαστροπός και ήρωας γκέτο.

Χάρη στον νέο χαρακτήρα που υποδύεται στη μεγάλη οθόνη ο Έντι Μέρφι θα έχει τον ρόλο οικοδεσπότη στο εορταστικό επεισόδιο του SNL, στις 21 Δεκεμβρίου.

“Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της ενέργειας του χαρακτήρα” αποκάλυψε ο ηθοποιός στο ET Canada τονίζοντας ότι είναι “πραγματικά ενθουσιασμένος που επιστρέφει στο σόου”.

Αρνήθηκε ωστόσο να πει περισσότερα για τον ρόλο του ως οικοδεσπότης του SNL.

“Θα είμαι εγώ. Αυτό θα κάνουμε, θα είμαι απλά ο εαυτός μου” ανέφερε.

Ο Έντι Μέρφι από το 1980 έως το 1984 ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του κωμικού τηλεοπτικού σόου “Saturday Night Live”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο εφιάλτης των ορφανών παιδιών στη Γάζα - Τα σωματικά και ψυχολογικά τραύματα ανηλίκων από τον πόλεμο
Στη Γάζα 53.724 παιδιά έχουν «χάσει» έναν γονέα, και άλλα 2.596 παιδιά και τους δύο - Τι συμβαίνει με τα ορφανά ανήλικα ου επέζησαν του πολέμου και φέρουν σοβαρά σωματικά και ψυχικά τραύματα λόγω του πολέμου
Καταφύγιο εκτοπισμένων Παλαιστινίων, στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας
Νέος σεισμός μεγέθους 6 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες – Στους οκτώ ο απολογισμός των νεκρών από τις χτεσινές δονήσεις
Δεν είναι ακόμη σαφές εάν ο σεισμός μεγέθους 6 Ρίχτερ ήταν μετασεισμός των χτεσινών σεισμών μεγέθους 6,9 και 7,4 Ρίχτερ, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον οκτώ ανθρώπων
Κατεστραμμένο σπίτι μετά τον σεισμό μεγέθους 7,4 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες
Το γλέντησε ο Νικολά Σαρκοζί πριν μπει στη φυλακή: Παλιοί γνώριμοι και συνεργάτες του Εμανουέλ Μακρόν έδωσαν το παρών στο μυστικό πάρτι του
«Αυτό που συνέβη σε εμένα μπορεί να συμβεί σε όλους», δήλωσε στον σύντομο λόγο του ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, που παρομοίασε τον εαυτό του με τον Κόμη Μόντε Κρίστο
Νικολά Σαρκοζί 1