Κόσμος

Έντι Ράμα: Έπαθε… Γερμανό τουρίστα! Απίστευτο ντύσιμο στις εκλογές

Γελάει και ο... Γερμανός τουρίστας με τη... στιλιστική επιλογή του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα κατά την προσέλευσή του στην κάλπη των δημοτικών εκλογών στην Αλβανία την Κυριακή (30.6.2019).

Ο Ράμα εμφανίστηκε δημόσια με ένα σχεδόν αλλόκοτο ντύσιμο: σακάκι, κοντό παντελόνι και ψηλή κάλτσα, και έτσι άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, προκαλώντας αίσθηση.

Με αυτήν την αμφίεση και έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του, Λίντα, ο Έντι Ράμα πήγε στο εκλογικό κέντρο του Surrel, γεγονός το οποίο σκόρπισε πανικό στα social media.

Δείτε τις φωτογραφίες του Αλβανού πρωθυπουργού από το Reuters:

Edi Rama

Edi Rama

Edi Rama

Υπενθυμίζεται ότι οι δημοτικές εκλογές στην Αλβανία πυροδότησαν κλίμα έντασης, καθώς ο Πρόεδρος της γειτονικής χώρας, Ιλίρ Μέτα, έχει ακυρώσει με σχετικό προεδρικό Διάταγμα την εκλογική διαδικασία.

Ωστόσο ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα φαίνεται ότι βρήκε αυτόν τον αλλόκοτο τρόπο να αποφορτίσει την τεταμένη πολιτική ατμόσφαιρα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Διαφωνία με ΗΠΑ για την μελλοντική διακυβέρνηση στη Γάζα – «Όχι» σε στρατιώτες από Τουρκία και Κατάρ
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε τη συγκρότηση μιας εκτελεστικής επιτροπής που θα λειτουργεί υπό την αιγίδα του «Συμβουλίου Ειρήνης», στο οποίο θα προεδρεύει ο ίδιος ο Τραμπ, ενώ περιλαμβάνει τον Χακάν Φιντάν και τον Άλι αλ Θαουάντι
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου