Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Εντόπισαν αγνοούμενη μαθήτρια – Το έσκασε με καθηγητή

Εντόπισαν αγνοούμενη μαθήτρια – Το έσκασε με καθηγητή

Λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της 17χρονης Caitlyn Frisina, οι αρχές την εντόπισαν από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας με τον 27χρονο καθηγητή της Rian Rodriguez.

Η τελευταία φορά που είχαν δει τη 17χρονη Caitlyn ήταν το βράδυ του Σαββάτου. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Φαίνεται ότι το έσκασε από το σπίτι της στο Columbia County με τον 27χρονο βοηθό προπονητή Rian Rodriguez.

Οι αρχές που χειρίζονται την υπόθεση ανακοίνωσαν ότι είχε στείλει μήνυμα σε φίλη της που έδειχνε ότι ήταν με τον Rodriguez και πιθανότατα έχουν σχέση.

Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας σε βενζινάδικο στο St. George, στη Georgia, ήταν η πρώτη φορά που είδαν οι αρχές την έφηβη και τον προπονητή.

Το έσκασε με καθηγητή

“Είναι με έναν άνθρωπο 10 χρόνια μεγαλύτερό της. Είναι νομικά ανήλικη παρόλο που είναι 17 ετών. Εξακολουθεί να μην είναι σε ηλικία συναίνεσης από τον νόμο. Αυτή είναι η ανησυχία μας και φυσικά το γεγονός ότι δεν ξέρουμε αν είναι καλά”, ανακοίνωσε ο σερίφης Mark Hunter.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να κατευθύνεται προς βορρά, με τη 17χρονη να έχει συγγενείς στη Νέα Υόρκη και ο 27χρονος στον Καναδά και πιθανότατα την Πενσιλβάνια.

Η μητέρα της 17χρονης την παρακάλεσε δημόσια να γυρίσει σπίτι και να ενημερώσει κάποιον ότι είναι ασφαλής. “Caitlyn αν με βλέπεις αγάπη μου θέλουμε μόνο να ξέρεις ότι σε αγαπάμε και μας λείπεις. Πρέπει να ξέρουμε ότι είσαι ασφαλής. Σε παρακαλώ πάρε μας τηλέφωνο, πάρε κάποιον, πες σε κάποιον. Σε περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά”.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις