Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Εντυπωσιακό θέαμα από μια σύγχρονη γοργόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακό θέαμα από μια σύγχρονη γοργόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν βουτούν στο νερό, αγωνίζονται να κρατήσουν την αναπνοή τους κάτω από το νερό για λίγα δευτερόλεπτα. Η Ilaria Molinari όμως κατάφερε να κολυμπήσει για αρκετή ώρα με μόνο ένα μανταλάκι στη μύτη.

Η απίστευτα ταλαντούχα «γοργόνα» γοήτευσε τους θεατές προσφέροντας θέαμα στη βαθύτερη πισίνα στον κόσμο, σε ξενοδοχείο της Ιταλίας. Σε αυτό το βίντεο, που έχει γίνει viral στο ίντερνετ, διακρίνεται η Ιταλίδα με την καταπληκτική ικανότητα να κρατά την αναπνοή της, χωρίς τη χρήση αναπνευστικής συσκευής ή εξοπλισμού για καταδύσεις. Η συγκεκριμένη πισίνα είναι πόλος έλξης αστέρων στο Hotel Millepini, στην Ιταλία, και έχει βάθος 138 ποδιών, το οποίο αν ήταν πάνω από το έδαφος θα αντιστοιχούσε με το μέγεθος ενός κτιρίου 12 ορόφων. Δεν είναι μέρος για τουρίστες, αλλά μόνο για επίδοξους δύτες και λάτρεις των καταδύσεων που συγκρατούν την αναπνοή τους για αρκετά λεπτά.

Η πισίνα, η οποία πήρε ένα χρόνο για να σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα Emanuele Boaretto, προσφέρεται για μαθήματα σε αθλητές και έχει μια εξωτερική σήραγγα για τους θεατές, προκειμένου να απολαμβάνουν τέτοιου είδους θεάματα. Η Molinari κολυμπάει από τότε που ήταν μωρό και έχει κερδίσει πολλούς διαγωνισμούς στην πατρίδα της την Ιταλία. Λέει ότι η αγάπη της για το νερό είναι εμπνευσμένη από τη μητέρα της. Φημίζεται όχι μόνο για την ικανότητά της να κρατάει την αναπνοή της για αρκετή ώρα κάτω από το νερό, αλλά και για το κολύμπι με μονοπέδιλο, δηλαδή ως σύγχρονη γοργόνα.

 

Mermaid Show In World’s Deepest PoolLIKE ➡ Inna Mag

Posted by Inna Mag on Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015

 

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε