Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Επίδειξη δύναμης του Ερντογάν! Συνοδεία του Πολεμικού Ναυτικού τα γεωτρύπανα στην Μεσόγειο!

Ερντογάν

Ο Ερντογάν δείχνει τα δόντια του και παρά τις… σφαλιάρες από την ΕΕ “πλαισιώνει” τα γεωτρύπανά του στην Μεσόγειο.
Οι εικόνες είναι τραβηγμένες από drones δείχνουν το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό να… επιβλέπει τις επιχειρήσεις.
Αεροσκάφη, ελικόπτερα, φρεγάτες και υποβρύχια “στο κόλπο”.
Δείτε τις πρώτες εικόνες.

Τι κι αν η ΕΕ… τον έχει στην “μπούκα” για τις συνεχείς προκλήσεις με τις γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο; Ο Ερντογάν… ανένδοτος!

Εικόνες, τις οποίες τράβηξε με drones από τα τουρκικά γεωτρύπανα στην ανατολική Μεσόγειο, τα οποία παρακολουθούνται από το τουρκικό πολεμικό ναυτικό, δημοσιεύει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας και κάπως έτσι ο Ερντογάν… κάνει επίδειξη δύναμης.

Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΑΜ “το πολεμικό μας ναυτικό παρακολουθεί συνεχώς και αδιάκοπα τα πλοία μας στην Ανατολική Μεσόγειο που διεξάγουν εργασίες γεώτρηση από αέρος με μη επανδρωμένα αεροσκάφη τύπου Bayraktar TB-2, αεροπλάνα και ελικόπτερα του λιμενικού, από θαλάσσης με υποβρύχια, κορβέτες και τορπιλάκατους και υπό θαλάσσης με υποβρύχια”.

Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ενημερώνει επίσης πως τα γεωτρύπανα της γειτονικής χώρας είναι πλήρως προστατευμένα τόσο στην επιφάνεια του νερού όσο και κάτω από αυτό, “ξεκαθαρίζοντας” πως τα υποβρύχια είναι έτοιμα να “παρέμβουν” εάν κριθεί απαραίτητο οποιαδήποτε στιγμή.

Δείτε την… συνοδεία που έστειλε ο Ερντογάν στα γεωτρύπανα

 

Όλα αυτά ενώ η ΕΕ έχει ήδη ανακοινώσει κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας, με τον Ερντογάν πάντως να δείχνει… ανένδοτος, παρά το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι είναι έξαλλοι μαζί του, ενώ πολλά είναι τα “αγκάθια” και στην γεωπολιτική σκακιέρα αναφορικά με τις ΗΠΑ και τους S400 που εξακολουθεί να… παραλαμβάνει καθημερινά η Άγκυρα.

Πηγή: aa.com.tr.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις