Κόσμος

Επικό! Πιτσιρίκα έκλεβε το ποπ κορν του πρίγκιπα Χάρι [vid]

Με ένα τέλειο σχέδιο μια δίχρονη πιτσιρίκα κατάφερνε να κλέβει το ποπ κορν του πρίγκιπα Χάρι.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η μικρή Emily Henson περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσει! Όταν δεν κοίταζε ο πρίγκιπας Χάρι, έκλεβε από το ποπ κορν του πρίγκιπα Χάρι.

Πιτσιρίκα έκλεβε το ποπ κορν του πρίγκιπα

Η Emily Henson καθόταν με τη μητέρα της δίπλα στον πρίγκιπα σε αγώνα των Invictus Games. Ήταν η σύζυγος και η κόρη του πρώην αθλητή των Invictus Games, David Henson. Παρακολουθούσαν αγώνα βόλεϊ στο Τορόντο του Καναδά στο πλαίσιο των Invictus Games.

Κάθε φορά που ο πρίγκιπας κοιτούσε αλλού, η μικρή Emily του έκλεβε ποπ κορν. Όταν τελικά την έκανε τσακωτή, άρχισε να την πειράζει και να μοιράζεται μαζί της το ποπ κορν του.

Η σχέση του με τα παιδιά δείχνει το πόσο πολύ θέλει να αποκτήσει και τα δικά του. Σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως εύχεται να είναι καλός θείος για τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σαρλότ και πως ανυπομονεί να αποκτήσει τα δικά του.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι «3 σωματοφύλακες» που πήρε ο Τραμπ κατά την φυγάδευση από την Τουρκία και οι 2 υπουργοί που άφησε στο Air Force One
Μάρκο Ρούμπιο και Σκοτ Μπέσεντ παρέμειναν στο προεδρικό αεροσκάφος ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκονταν στο φορτηγό τροφοδοσίας ψάχνοντας δρομολόγιο διαφυγής
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ ελπίζει στην οικονομική ασφυξία του Ιράν: «Είναι χρεοκοπημένοι, μισο-διαπραγματεύομαστε μαζί τους»
Έχει διαβεβαιώσει πως ο πληθωρισμός στο Ιράν ξεπερνά το 300%, κάτι που επανέλαβε χθες μέσω Truth Social, υποστηρίζοντας ακόμη ότι «οι εναπομείναντες στρατιώτες τους είναι απλήρωτοι»
Ντόναλντ Τραμπ