Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Επικριτικά memes για το πώς έγινε – Η απάντηση του mr. “Prison Break” που τους έκανε να ντραπούν

Επικριτικά memes για το πώς έγινε – Η απάντηση του mr. “Prison Break” που τους έκανε να ντραπούν

Εδώ και λίγο καιρό τα memes με την αλλαγή στην εμφάνισή του έδιναν και έπαιρναν στο διαδίκτυο για τον ηθοποιό του Prison Break Wentworth Miller. Αποφάσισε όμως να δώσει τη δική του απάντηση σε όσους γελούσαν με τα παραπανίσια κιλά του.

Ο ηθοποιός του Prison Break Wentworth Miller κοινοποίησε στον τοίχο του στο facebook την ανάρτηση του site The LAD Bible. Στην ανάρτηση είχαν μια διπλή φωτογραφία του 43χρονου ηθοποιού. Η μία ήταν από τις μέρες του στη διάσημη σειρά και η άλλη από παπαράτσι λίγα χρόνια αργότερα και με τον ηθοποιό να έχει παραπανίσια κιλά. “Όταν το σκας από τη φυλακή και ανακαλύπτεις το μονοπώλιο των McDonalds” ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Το meme είχε πάνω από 100.000 likes στο facebook και πάνω από 12.000 shares. Ανάμεσά τους και ο διάσημος ηθοποιός που μοιράστηκε τη φωτογραφία, δίνοντας τη δική του απάντηση. “Σήμερα βρήκα τον εαυτό μου αντικείμενο ενός meme στο διαδίκτυο. Δεν ήταν η πρώτη φορά, αυτή όμως ξεχώριζε. Το 2010, και έχοντας αποσυρθεί από την υποκριτική, κρατούσα χαμηλό προφίλ για διάφορους λόγους.

Πρώτα απ’ όλα ήμουν αυτοκτονικός. Αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο έχω γράψει, έχω μιλήσει και έχω μοιραστεί. Τότε όμως υπέφερε στη σιωπή όπως πολλοί άλλοι. Η έκταση του αγώνα μου είναι γνωστή σε λίγους μόνο ανθρώπους. Ντροπιασμένος και υποφέροντας, οι φωνές στο κεφάλι μου με οδηγούσαν στο μονοπάτι της αυτοκαταστροφής. Όχι για πρώτη φορά. Παλεύω με την κατάθλιψη από την παιδική μου ηλικία. Μια μάχη που μου στοίχισε χρόνο, ευκαιρίες, σχέσεις και πολλά ξενύχτια.

Το 2010 έπεσα πιο χαμηλά από ποτέ στην ενήλικη ζωή μου. Έψαχνα παντού για ανακούφιση, άνεση, απόσπαση προσοχής. Στράφηκα στο φαγητό. Θα μπορόύσε να είναι οτιδήποτε. Ναρκωτικά, αλκοόλ, σεξ. Αλλά στο φαγητό βρήκα το μόνο ήθελα να προσβλέπω. Έτσι πήρα κιλά. Σιγά το πράγμα. Μια μέρα που διασχίζαμε μονοπάτια με έναν φίλο μου και ένα κινηματογραφικό συνεργείο, με έβγαλαν φωτογραφίες οι παπαράτσι. Τις δημοσίευσαν μαζί με φωτογραφίες από άλλη στιγμή στην καριέρα μου με λεζάντες όπως “Hunk To Chunk”, “Fit To Flab” και άλλα.

Η μητέρα μου έχει έναν από αυτούς τους “φίλους” που πάντα σου λέει πρώτος τα άσχημα νέα. Είχαν κόψει ένα από αυτά τα άρθρα και της το έστειλαν. Με πήρε τηλέφωνο επειδή ανησύχησε. Το 2010 έδινα μάχη για την ψυχική μου υγεία και αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμουν. Μεγάλη ιστορία. Επιβίωσα. Όπως και αυτές οι φωτογραφίες. Είμαι χαρούμενος. Όταν βλέπω αυτή τη φωτογραφία μου με το κόκκινο μπλουζάκι, θυμάμαι τον αγώνα μου. Η αντοχή μου και η επιμονή μου ενάντια σε όλων των ειδών τους δαίμονες. Την πρώτη φορά που είδα αυτό το meme όμως οφείλω να ομολογήσω ότι με πείραξε. Όπως όμως και με όλα τα πράγματα στη ζωή μου, του έδωσα άλλη έννοια. Δύναμη. Ανάρρωση. Συγχώρεση. Για εμένα και τους άλλους”.

 

 

Today I found myself the subject of an Internet meme. Not for the first time. This one, however, stands out from the…

Δημοσιεύτηκε από Wentworth Miller στις Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

 

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε